Το γράμμα μιας μαθήτριας στον Άγιο Βασίλη που ραγίζει καρδιές: «Ο αδερφός μου έχει εγκεφαλική παράλυση»

13:58 - 23/11/2021

Οι προετοιμασίες για τον εορτασμό των φετινών Χριστουγέννων ξεκίνησαν και όλα τα παιδάκια στέλνουν γράμματα στον Άγιο Βασίλη, ζητώντας του τα δώρα που επιθυμεί η καρδούλα τους. Η 7χρονη Νεφέλη με όλη τον αυθορμητισμό και την αθωότητα που έχει ως παιδί, καταγράφει τη βαθιά της επιθυμία ο Άγιος Βασίλης να φέρει στον αγαπημένο της αδερφό […] The post Το γράμμα μιας μαθήτριας στον Άγιο Βασίλη που ραγίζει καρδιές: «Ο αδερφός μου έχει εγκεφαλική παράλυση» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το γράμμα μιας μαθήτριας στον Άγιο Βασίλη που ραγίζει καρδιές: Ο αδερφός μου έχει εγκεφαλική παράλυση

Οι προετοιμασίες για τον εορτασμό των φετινών Χριστουγέννων ξεκίνησαν και όλα τα παιδάκια στέλνουν γράμματα στον Άγιο Βασίλη, ζητώντας του τα δώρα που επιθυμεί η καρδούλα τους. Η 7χρονη Νεφέλη με όλη τον αυθορμητισμό και την αθωότητα που έχει ως παιδί, καταγράφει τη βαθιά της επιθυμία ο Άγιος Βασίλης να... The post Το γράμμα μιας μαθήτριας στον Άγιο Βασίλη που ραγίζει καρδιές: Ο αδερφός μου έχει εγκεφαλική παράλυση appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newside.gr

Χρήσιμες φράσεις για να αντιμετωπίζετε κρίσιμες στιγμές με ψυχραιμία

Ο άνθρωπος που κατέρριψε το ρεκόρ αϋπνίας αντιμετώπισε επιπτώσεις στην υγεία του τα επόμενα χρόνια

Τι να γνωρίζετε πριν αντικαταστήσετε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας

Πιλότος εξηγεί γιατί είναι σημαντικό να ενεργοποιούμε τη λειτουργία πτήσης στο κινητό

Οδηγός για καθαρά καθίσματα: πώς να αφαιρέσετε λεκέδες εύκολα

Το ψηλότερο άλογο που υπήρξε στον κόσμο: Ποιος ήταν ο Big Jake και τι τον έκανε μοναδικό