#Άγιος Βασίλης

«Ο Άγιος Βασίλης δεν σταμάτησε ποτέ στη Σπιναλόγκα»

iatropedia.gr
Ο 73χρονος Γιώργος Τζεμανάκης, πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Χανσενικών, γεννήθηκε στη Σπιναλόγκα, όπως και τα δύο αδέλφια του The post «Ο Άγιος Βασίλης δεν σταμάτησε ποτέ στη Σπιναλόγκα» appeared first on Iatropedia.
10:09 06/01/2024

Ο Άγιος Βασίλης από την οπτική γωνία ενός μηχανικού

sportime.gr
Ο Άγιος Βασίλης σήμερα είχε την τιμητική του αφού όλοι περιμέναμε ένα δώρο από αυτόν. Ποιος έχει φανταστεί το όχημά μεταφοράς. το βάρος που σηκώνει, την ταχύτητα που ταξιδεύει κ άλλες μηχανολογικές προδιαγραφές για να ολοκληρώσει το έργο του... Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.
22:46 01/01/2024

Το ραδιόφωνο της πόλης (Lamia Polis 87.7)… “χτύπησε” στην καρδιά της Λαμίας! (Φώτ.-Βίντεο)

lamianow.gr
Λίγο πριν την εκπνοή του 2023, o Lamia Polis 87,7 "μετακόμισε" το studio στο κέντρο της Λαμίας, για να διασκεδάσει και να συνομιλήσει με τους Λαμιώτες που περνούσαν από την Ρήγα Φεραίου, για τα τελευταία ψώνια πριν το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Πάνος Κατσώνης, Λίλιαν Χαχοπούλου, Άκης Τσακίρης, Άννα Μπαμπέτα και Γιάννης Κασταν΄άς βρέθηκαν στην "καρδιά" της πόλης στον φιλόξενο χώρο του καταστήματος της NOVA στην οδό Ρήγα Φεραίου 32, που μετατράπηκε σε "σημείο συνάντησης". https://youtu.be/i-p8O7OAb9E Οι Λαμιώτες βρέθηκαν δίπλα στους παραγωγούς και συνεργάτες του Lamia Polis 87,7, διασκέδασαν με τις μουσικές επιλογές και σε ένα live πρόγραμμα διάρκειας τριών και πλέον ωρών, εκφράζο
15:37 31/12/2023

Η Μαρία Μάρκου έγινε ο Άγιος Βασίλης με τα μαύρα & οι followers της θυμήθηκαν τα «Εγκλήματα»

queen.gr
Τα εορταστικά επεισόδια του The Chase ήταν απολαυστικά με τους κριτές να τρολάρονται από το Twitter για τις εμφανίσεις τους. Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής και η Γυναίκα με τα Μαύρα, Μαρία Μάρκου ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Περισσότερα...
13:09 29/12/2023

Κλαούντια Ρομάνι: Άγιος Βασίλης με πράσινη στολή για χάρη του Παναθηναικού

koolnews.gr
Η γοητευτική Ιταλίδα μοντέλο και φανατική λάτρης του ποδοσφαίρου, Claudia Romani, κατάφερε για ακόμη μια φορά να κεντρίσει τα βλέμματα με μια πρωτότυπη και διασκεδαστική πρωτοβουλία. Η Romani, γνωστή για την αδιάκοπη υποστήριξή της προς την ομάδα της AC Milan, αποφάσισε να εκφράσει την αγάπη της για το ποδόσφαιρο με έναν ιδιαίτερο τρόπο ενόψει των […] The post Κλαούντια Ρομάνι: Άγιος Βασίλης με πράσινη στολή για χάρη του Παναθηναικού appeared first on Koolnews.gr.
10:58 27/12/2023

"Η στολή μου μπήκε επιτυχώς": Ο Βασίλης Κικίλιας ντύθηκε Άγιος Βασίλης για τον γιο του

thetoc.gr
Ο Βασίλης Κικίλιας έκανε έκπληξη στον γιο του, ο οποίος έχει τα γενέθλια του ανήμερα των Χριστουγέννων, και ντύθηκε Άγιος Βασίλης.
14:09 26/12/2023

Πόσο χρονών είναι ο Άγιος Βασίλης;

thebest.gr
Η εμφάνιση του Άγιου Βασίλη σηματοδοτεί την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου κάθε χρόνο και μικροί και μεγάλοι τον περιμένουν κάθε Παραμονή Χριστουγέννων για να πάρουν τα δώρα τους, κάνοντας τα πάντα για να μην βρίσκονται στη naughty list του.
12:00 26/12/2023

NBA: «Ντύθηκε» Άγιος Βασίλης ο Λούκα Ντόντσιτς! Ξεπέρασε τους 10.000 πόντους με «50άρα»

onsports.gr
NBA: Ο φοβερός και τρομερός, Λούκα Ντόντσιτς πέτυχε «50άρα» στη…
10:17 26/12/2023

Παρακολουθήστε την πορεία του Άγιου Βασίλη καθώς ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να μοιράσει δώρα στα παιδιά

eretikos.gr
Από την Αυστραλία, την Ιαπωνία και την Ταϊβάν ξεκίνησε ο Άγιος Βασίλης να μοιράζει τα δώρα, υπό τη στενή επιτήρηση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων που εδώ και δεκαετίες παρακολουθούν την πορεία του, κάθε 24η Δεκεμβρίου, και ενημερώνουν τα παιδιά για το πότε να τον περιμένουν. Αφού αναχώρησε από τη βάση του στον Βόρειο Πόλο, ο […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
19:58 25/12/2023

Ο Άγιος Βασίλης έκρινε τους Ευρωπαίους ηγέτες για το 2023 – Πώς σχολίασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη

news.gr
Για ποιους είπε ότι «καλά παιδιά» και ποιους χαρακτήρισε «άτακτους»
19:37 25/12/2023

Ίσως και να υπάρχει Άγιος Βασίλης: 73χρονος πληρώνει κρυφά λnγμένους λογαριασμούς ρεύματος σε 36 οικογένειες για τα Χριστούγεννα – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

newsitamea.gr
Ευχή όλων μας θα ήταν κανένας άνθρωπος να μην χρειαζόταν βοήθεια ειδικά τις δύσκολες μέρες των Χριστουγέννων αλλά  και καθ’ όλο τον χρόνο. Και ο καθένας μας όπως μπορεί να βοηθούσε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.  Υπάρχει όμως ένας 73χρονος που έχει αποφασίσει να το πράξει και μας συγκινεί η κίνησή του. 73χρονος...
16:09 25/12/2023

Το χριστουγεννιάτικο δώρο του Politico στον Κυριάκο Μητσοτάκη 

tovima
Ο Άγιος Βασίλης του Politico μοίρασε τα δώρα του σε διάφορους Ευρωπαίους ηγέτες και ο Έλληνας πρωθυπουργός έλαβε το δικό του - Όχι, βέβαια, αυτό που είχε ζητήσει στο γράμμα του.
16:00 25/12/2023

Χριστούγεννα: Η Βηθλεέμ βυθισμένη στο πένθος – Η Ουκρανία γιορτάζει με τη Δύση

tilegrafimanews.gr
Οι εορτασμοί των Χριστουγέννων στη Βηθλεέμ επισκιάζονται από την «ένοπλη σύγκρουση στη Γάζα», δήλωσε ο πάπας Φραγκίσκος, την ώρα που οι Ουκρανοί γιορτάζουν για πρώτη φορά τα Χριστούγεννα στις 25 Δεκεμβρίου, σε συγχρονισμό με τις χώρες της Δύσης, αψηφώντας τη Ρωσία. «Η καρδιά μας, σήμερα το βράδυ, είναι στη Βηθλεέμ, όπου ο πρίγκιπας της ειρήνης απορρίπτεται και πάλι από την αποτυχημένη λογική του πολέμου, με την ένοπλη σύγκρουση που, ακόμα και σήμερα, τον εμποδίζει να βρει θέση στον κόσμο», δήλωσε ο πάπας χθες στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στη βασιλική του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Ιερός τόπος του χριστιανισμού, η πόλη της Βηθλεέμ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ήταν
15:46 25/12/2023

Το Politico σε ρόλο… Άγιου Βασίλη αξιολογεί και κάνει δώρο στον Μητσοτάκη!

paraskhnio.gr
Χιουμοριστικό άρθρο για τους ηγέτες του πλανήτη Σε μια εορταστική και χιουμοριστική στήλη του Politico, ο «Άγιος Βασίλης» αξιολογεί ποιοι ηγέτες ήταν «καλοί» και ποιοι ήταν «άτακτοι» τη χρονιά που πέρασε ενώ αποκαλύπτει και τι δώρο θα κάνει στον καθένα ανάλογα με τη λίστα στην οποία ανήκει. Στην «αποκλειστική συνέντευξη» όπως τη χαρακτηρίζει το Politico, Το άρθρο Το Politico σε ρόλο… Άγιου Βασίλη αξιολογεί και κάνει δώρο στον Μητσοτάκη! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
14:28 25/12/2023

Politico: Οι «άτακτοι» πολιτικοί σύμφωνα με τον Άγιο Βασίλη – Πώς «βαθμολογεί» τον Μητσοτάκη

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Σε χιουμοριστική στήλη του Politico ο «Άγιος Βασίλης»- που «υπογράφει» το κείμενο- παραθέτει ποιοι ηγέτες ήταν «καλά παιδιά» και θα τους πάει το δώρο που ζήτησαν και ποιο ήταν αυτό. Η στήλη κάνει αναφορά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο περιλαμβάνει στα «καλά παιδιά», αλλά- όπως εξηγεί ο «Άγιος Βασίλης»- δεν μπορεί να του κάνει […] Το άρθρο Politico: Οι «άτακτοι» πολιτικοί σύμφωνα με τον Άγιο Βασίλη – Πώς «βαθμολογεί» τον Μητσοτάκη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:00 25/12/2023

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Άγιου Βασίλη εδρεύει στο Ροβανιέμι

pressaris.gr
Ο Άγιος Βασίλης έχει τη δική του ποδοσφαιρική ομάδα. Που αλλού; Στο Ροβανιέμι! Εκεί δηλαδή όπου μένει... The post Η ποδοσφαιρική ομάδα του Άγιου Βασίλη εδρεύει στο Ροβανιέμι appeared first on pressaris.gr.
12:09 25/12/2023

Περού: Η στιγμή που «Άγιος Βασίλης» ορμάει με βαριά σε άντρο συμμορίας ναρκωτικών

tanea.gr
Ο «Άγιος Βασίλης» δεν μπήκε από την καμινάδα και δεν είχε μαζί του έναν σάκο με δώρα, αλλά εφόρμησε σε άντρο συμμορίας ναρκωτικών οπλισμένος με μία βαριοπούλα.
12:00 25/12/2023

Viral: Χριστούγεννα κάτω από το νερό – Υποβρύχιος Άγιος Βασίλης και γοργόνα! (vid)

sportime.gr
Ένα χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα χάρισαν στο ενυδρείο Κρήτης μια γοργόνα κι ένας υποβρύχιος Άγιος Βασίλης. Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.
03:46 25/12/2023

MotoGP Santa Rules: Χο χο όχι! Ποιος θα μπει στην άτακτη λίστα του Άγιου Βασίλη φέτος τα Χριστούγεννα;

sportime.gr
MotoGP Santa Rules: Ναι, ο Άγιος Βασίλης προετοιμάζεται για το επάγγελμά του «μία μέρα το χρόνο» και έχει για όλους στην γούνα του γραμμένα... Ωστόσο, για όποιον νέο διαβάζει αυτό, μην αμφιβάλει ο Άγιος Βασίλης αν είναι αληθινός.  Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.
00:46 25/12/2023

Χριστούγεννα στον κόσμο: Κοινό χαρακτηριστικό ο Άγιος Βασίλης και οι υψηλές θερμοκρασίες – Χωρίς εορτασμούς η Βηθλεέμ

sinidisi.gr
Στη γενέτειρα του Ιησού, τη Βηθλεέμ «ο πόλεμος τα σταμάτησε όλα», όπως ανακοίνωσαν οι θρησκευτικές αρχές, που σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Παλαιστίνιους της Γάζας, αποκήρυξαν κάθε «άχρηστο εορτασμό». Εξάλλου, η Δυτική Όχθη βιώνει και...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Χριστούγεννα στον κόσμο: Κοινό χαρακτηριστικό ο Άγιος Βασίλης και οι υψηλές θερμοκρασίες – Χωρίς εορτασμούς η Βηθλεέμ
00:09 25/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load