Γιώργος Καπουτζίδης για Νίκο Μουτσινά: «Έδωσα “μάχη” για να λέω την άποψή μου»
17:46 - 23/11/2021
Απαντήσεις για τη φημολογούμενη κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά, έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός
To άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης για Νίκο Μουτσινά: «Έδωσα “μάχη” για να λέω την άποψή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Καπουτζίδης για Νίκο Μουτσινά: Έδωσα «μάχη» για να λέω την άποψή μου
Ο γνωστός ηθοποιός – παρουσιαστής βρέθηκε στην ΕΡΤ, καλεσμένος στο Στούντιο 4.
Διαβάστε το στο Γιώργος Καπουτζίδης για Νίκο Μουτσινά – «Μπορεί να στενοχώρησε κάποιον δικό μου πριν από χρόνια»
Για το αν υπάρχει κόντρα με τον Νίκο Μουτσινά, μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου […]
The post Γιώργος Καπουτζίδης για Νίκο Μουτσινά – «Μπορεί να στενοχώρησε κάποιον δικό μου πριν από χρόνια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιώργος Καπουτζίδης: Οι νέες δηλώσεις μετά την «κόντρα» με τον Νίκο Μουτσινά – «Έδωσα μία μάχη να μπορώ να λέω τα πιστεύω μου»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» το απόγευμα της Τρίτης. Ο παρουσιαστής, σεναριογράφος και ηθοποιός έδωσε απαντήσεις για όλα. Φυσικά, αναφέρθηκε και στην «κόντρα» που δημιουργήθηκε με τον Νίκο Μουτσινά έπειτα απο πρόσφατες δηλώσεις του. «Κατέκτησα την ελευθερία, έδωσα μία μάχη να μπορώ να λέω τα πιστεύω μου και είναι ακόμα πιο σημαντική […]
The post Γιώργος Καπουτζίδης: Οι νέες δηλώσεις μετά την «κόντρα» με τον Νίκο Μουτσινά – «Έδωσα μία μάχη να μπορώ να λέω τα πιστεύω μου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr