Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για Άρη Σερβετάλη: «Θα μου επιτρέψετε να μην σας απαντήσω σε αυτό»
08:54 - 24/11/2021
Στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο κουρέας της Σεβίλλης» όπου πρωταγωνιστεί, συνάντησε η κάμερα του Happy Day
To άρθρο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για Άρη Σερβετάλη: «Θα μου επιτρέψετε να μην σας απαντήσω σε αυτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για Άρη Σερβετάλη: «Τον Άρη τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ» (vid)
«Θα σας πω κάτι. Τον Άρη τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ. Είμαστε χρόνια φίλοι και δε θα μπορούσα από τη στιγμή που δεν έχω μιλήσει μαζί του να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το θέμα και να τη μάθει από την τηλεόραση» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. «Οπότε θα μου επιτρέψετε να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒασίλης Χαραλαμπόπουλος για Άρη Σερβετάλη: «Θα μου επιτρέψετε να μην σας απαντήσω σε αυτό»
Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τον «Ρινόκερο», καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές, ωστόσο δεν θέλησε να πάρει θέση.
Το άρθρο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για Άρη Σερβετάλη: «Θα μου επιτρέψετε να μην σας απαντήσω σε αυτό» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr