Λουτσέσκου: «Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο!»

14:00 - 24/11/2021

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου φάνηκε νευριασμένος με όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Εθνικής Ρουμανίας και ξεκαθάρισε πως έχει τριετές συμβόλαιο με τον Δικέφαλο και δεν σκέφτεται τίποτε άλλο πέρα από τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά η απάντηση του προπονητή του ΠΑΟΚ: Για την συνάντηση που […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λουτσέσκου: «Eίμαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ και θα είμαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ»

Τις φήμες για ανάληψη καθηκόντων στην εθνική ομάδα της Ρουμανίας διέψευσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στην σημερινή συνέντευξη Τύπου εν όψει...

Διαβάστε το στο Zougla

Λουτσέσκου: «Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και θα είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ» (vid)

Τέλος στη φημολογία και τα σενάρια των συμπατριωτών του έβαλε ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφορικά με το ενδεχόμενο ανάληψης της εθνικής ομάδας της Ρουμανίας.

Διαβάστε το στο

Έξαλλος ο Λουτσέσκου: «Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και έχω συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια» (vid)

Ο Ρουμάνος τοποθετήθηκε για τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε με τον Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Ρουμανίας Φανερά ενοχλημένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας ο…

Διαβάστε το στο politik.gr

Λουτσέσκου: «Είμαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ και θα είμαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου ρωτήθηκε όπως είναι φυσιολογικό για το δημοσίευμα στη Ρουμανία και ξεκαθάρισε πως θα είναι στη Θεσσαλονίκη για τα επόμενα τρία χρόνια!

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»