Παναγοπούλου για Σερβετάλη: Είχε προειδοποιήσει την παραγωγή- Αυτό τον αθωώνει

16:32 - 24/11/2021

Ειδικότερα, η Βάσια Παναγοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «είναι πολύ δύσκολο γιατί βρεθήκαμε να έχουμε όλοι άποψη στο τι κάνει ο συνάδελφος μας». «Εμένα αυτό που με στεναχωρεί ιδιαιτέρως είναι ότι διαβλέπω μία ανθρωποφαγική τάση και είμαστε όλοι έτοιμοι να ρίξουμε το ανάθεμα σε αυτό. Ήταν άποψη του να μείνει ανεμβολίαστος και ήταν σεβαστή. Ακόμα πιο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναγοπούλου για Σερβετάλη: Βλέπω μία τάση ανθρωποφαγίας

«Εμένα αυτό που με στενοχωρεί ιδιαιτέρως είναι ότι διαβλέπω και μια ανθρωποφαγική τάση. Δηλαδή είμαστε όλοι έτοιμη να ρίξουμε το ανάθεμα σε αυτόν που, ήταν άποψή του να μείνει ανεμβολίαστος και ήταν σεβαστό». Αυτό είπε η ηθοποιός και θεατρική επιχειρηματίας Βάσια Παναγοπούλου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μιλώντας για να την απόφαση του ηθοποιού Άρη […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας