#Βάσια Παναγοπούλου

Γη της Ελιάς: Δημοσθένης και Ασπασία αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Πέννυ Γιαννοπούλου μίλησαν η Βάσια Παναγοπούλου και ο Κούλλης Νικολάου. Οι δυο τους αναφέρθηκαν […] The post Γη της Ελιάς: Δημοσθένης και Ασπασία αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα appeared first on Zappit.
12:00 06/03/2024

Βάσια Παναγοπούλου: «Μου έχουν ρίξει λάσπη με το κιλό, έχω ακούσει πραγματικά τέρατα»

thecaller.gr
Στις δύσκολες στιγμές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο μέχρι σήμερα αναφέρθηκε η Βάσια Παναγοπούλου που ήταν καλεσμένη του Κώστα Τσουρού.Στις δύσκολες στιγμές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο μέχρι σήμερα αναφέρθηκε η Βάσια Παναγοπούλου που ήταν καλεσμένη του Κώστα Τσουρού.Η Βάσια Παναγοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχουν ρίξει πολλή λάσπη όλα αυτά τα χρόνια, βεβαίως. Με το κιλό! Όταν ξεκίνησα, γιατί ξεκίνησα και μικρή, στεναχωριόμουν πάρα πολύ και τα έπαιρνα όλα πολύ κατάκαρδα. […]
20:00 27/01/2024

Βάσια Παναγοπούλου – Spoiler: «Η Ξένια θα πάρει το παιδί και θα εξαφανιστεί στη “Γη της ελιάς” – Ο Δημοσθένης θα τρελαθεί»

happytv.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Βάσια Παναγοπούλου, την οποία βλέπουμε για άλλη μία σεζόν στη σειρά «Η γη της ελιάς» στο Mega στο ρόλο της Ασπασία. Η ηθοποιός μίλησε στον Κώστα Τσουρό για τις εξελίξεις της σειράς και αποκάλυψε πως η Ξένια θα πάρει το παιδί και […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Βάσια Παναγοπούλου – Spoiler: «Η Ξένια θα πάρει το παιδί και θα εξαφανιστεί στη “Γη της ελιάς” – Ο Δημοσθένης θα τρελαθεί»
17:37 27/01/2024

Η Γη της Ελιάς: «Αν υπήρχε θηλυκός Δημοσθένης, θα ήθελα να είμαι εγώ»

youfly.com
Η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε αποκλειστικά και ειλικρινά στο Youfly.com. The post Η Γη της Ελιάς: «Αν υπήρχε θηλυκός Δημοσθένης, θα ήθελα να είμαι εγώ» appeared first on Youfly.
12:58 28/10/2023

Βάσια Παναγοπούλου: «Τρομάζω με το τέλος της Ασπασίας στη Γη της Ελιάς»

youfly.com
Η ηθοποιός Βάσια Παναγοπουλου, μίλησε αποκλειστικά στο Youfly για τον ρόλο της, για την πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε και για τον αν υπάρξει 4ος κύκλος. The post Βάσια Παναγοπούλου: «Τρομάζω με το τέλος της Ασπασίας στη Γη της Ελιάς» appeared first on Youfly.
17:58 21/10/2023

«Λύγισε» στον αέρα του MEGA η Βάσια Παναγοπούλου για τη Μαίρη Χρονοπούλου

Newsbeast.gr
Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βγήκε η Βάσια Παναγοπούλου, προκειμένου να μιλήσει για την Μαίρη Χρονοπούλου. Η ηθοποιός δεν άντεξε και λύγισε, βλέποντας το απόσπασμα της αείμνηστης σταρ από το «Σπίτι με το Mega». «Κοιτάξτε έναν άνθρωπο, ο οποίος όχι μόνο είχε πολύ ωραία φωνή αλλά ερμήνευε πραγματικά ως ηθοποιός τα τραγούδια. Ήταν πολύ σπουδαία. Και η καρδιά και η ψυχή της φαίνονται σε αυτό το απόσπασμα που προβάλλατε. Μια μεγάλη καρδιά. Η Μαίρη μου έλεγε να μην εφησυχάζω ποτέ, ότι είναι μια πολύ σκληρή δουλειά που κανείς δεν αναγνωρίζει ποτέ τίποτα σε κανέναν, μου έλεγε “μην δέσεις τον γάιδαρό σου ποτέ”. Και κάναμε έτσι και τις συζητήσεις πιο γυναικείες», ανέφερε χαρακτ
15:00 07/10/2023

Η αποκάλυψη της Βάσιας Παναγοπούλου για τραγικό περιστατικό στο φιλικό της κύκλο

paraskhnio.gr
Η Βάσια Παναγοπούλου έκανε δηλώσεις και αποκάλυψε ένα σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη στον φιλικό της κύκλο. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όταν αποκάλυψε πως ένας συμμαθητής του γιου της δεν κατάφερε να περάσει στις πανελλήνιες κι έβαλε τέλος στη ζωή του. «Είχαμε ένα περιστατικό σε μια ευρύτερα φιλική οικογένεια, όχι πολύ κοντά μας, αλλά Το άρθρο Η αποκάλυψη της Βάσιας Παναγοπούλου για τραγικό περιστατικό στο φιλικό της κύκλο εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
00:28 16/09/2023

Η Γη της Ελιάς: Η καρδιακή προσβολή και το μωρό του Δημοσθένη

youfly.com
Στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η Βάσια Παναγοπούλου, έκανε αποκαλύψεις φωτιά για τον Δημοσθένη στον τρίτο κύκλο της Γης της Ελιάς. The post Η Γη της Ελιάς: Η καρδιακή προσβολή και το μωρό του Δημοσθένη appeared first on Youfly.
10:58 15/09/2023

Η Γη της Ελιάς: «Είχε παραμορφωθεί το πρόσωπο μου από το κλάμα»

youfly.com
Η Βάσια Παναγοπούλου , η Ασπασία στη «Γη της Ελιάς» μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τις τραγικές στιγμές του χαμού του γιου της Κίμωνα. Διαβάστε περισσότερα. The post Η Γη της Ελιάς: «Είχε παραμορφωθεί το πρόσωπο μου από το κλάμα» appeared first on Youfly.
09:58 10/09/2023

Η Βάσια Παναγοπούλου αποσύρει την υποψηφιότητά της με τον Νίκο Χαρδαλιά από τις εκλογές

govastileto.gr
Η Βάσια Παναγοπούλου αποσύρει την υποψηφιότητά της με τον Νίκο Χαρδαλιά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα, την οποία βλέπουμε στην σειρά του Αντρέα Γεωργίου, “Η Γη της ελιάς”, εξήγησε με μακροσκελή ανάρτηση τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε τελικά να μην μπει στον εκλογικό αγώνα. Αναλυτικότερα, η Βάσια Παναγοπούλου έγραψε: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ […]
18:00 29/08/2023

Η Βάσια Παναγοπούλου εξηγεί στο okmag γιατί αποσύρει την υποψηφιότητά της με τον Νίκο Χαρδαλιά

okmag.gr
Την απόφασή της να αποσύρει την υποψηφιότητά της για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η Βάσια Παναγοπούλου. Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός είχε δεχθεί αρχικά πρόταση από τον Γιώργο Πάτούλη να κατέβει υποψήφια περιφερειάκη σύμβουλος και έπειτα δέχθηκε την ίδια πρόταση από τον Νίκο Χαρδαλιά. Ωστόσο, αν και αρχικά συμφώνησε, τελικά απέσυρε […] The post Η Βάσια Παναγοπούλου εξηγεί στο okmag γιατί αποσύρει την υποψηφιότητά της με τον Νίκο Χαρδαλιά appeared first on OK! Magazine.
15:58 28/08/2023

Νίκος Χαρδαλιάς: Ηχηρά ονόματα μαζί του στις Περιφερειακές εκλογές

tilegrafimanews.gr
ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ: Με εντατικούς ρυθμούς συμπληρώνεται και βαίνει προς ολοκλήρωση το παζλ των υποψηφίων που θα αποτελέσουν τον συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στις υποψηφιότητες θα βρίσκονται αυτές της αδερφής της Όλγας Κεφαλογιάννη, Χριστίνας, στο Κεντρικό τομέα αλλά και της συζύγου του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, Άννας Μαρίας Φλώρου - Τσικρικώνη, με μεγάλη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά έχοντας διατελέσει Αντιδήμαρχος στον Δήμο Παπάγου - Χολαργού η οποία θα είναι υποψήφια στον Βόρειο Τομέα. Στην ίδια περιοχή υποψήφιος θα είναι ο γνωστός ποινικολόγος, Σπύρος Δημη
16:46 26/08/2023

Νίκος Χαρδαλιάς: Με «ηχηρές» υποψηφιότητες κατεβαίνει για την Περιφέρεια Αττικής

logiastarata.gr
Νίκος Χαρδαλιάς: Αθλητές όπως οι Σχορτσιανίτης, Πρεζεράκου και Ζαμπίδης και καλλιτέχνες όπως η Βάσια Παναγοπούλου και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, βρίσκονται μεταξύ των υποψηφίων Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες που επικρατούν στο επιτελείο του Νίκου Χαρδαλιά για την επιλογή των υποψηφίων που θα συμμετέχουν στον συνδυασμό του «Αττική Μπροστά» για την Περιφέρεια Αττικής. Νίκος Χαρδαλιάς: Με «ηχηρές» […] The post Νίκος Χαρδαλιάς: Με «ηχηρές» υποψηφιότητες κατεβαίνει για την Περιφέρεια Αττικής appeared first on Λόγια-Σταράτα.
20:00 25/08/2023

Βάσια Παναγοπούλου: Κατεβαίνει υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Νίκο Χαρδαλιά

tlife.gr
Υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές αποφάσισε να κατέβει η Βάσια Παναγοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτιδα, η To άρθρο Βάσια Παναγοπούλου: Κατεβαίνει υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Νίκο Χαρδαλιά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 20/08/2023

Βάσια Παναγοπούλου για Γιώργο Πατούλη: «Περί αχαριστίας δεν χρειάζεται να πω κάτι»

tlife.gr
Η Βάσια Παναγοπούλου εξακολουθεί να βρίσκεται δίπλα στον Γιώργο Πατούλη και μετά την απόφασή του να To άρθρο Βάσια Παναγοπούλου για Γιώργο Πατούλη: «Περί αχαριστίας δεν χρειάζεται να πω κάτι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 02/08/2023

Βάσια Παναγοπούλου: «Οφείλω ένα ευχαριστώ στον Γιώργο Πατούλη.. νιώθω πως συνάντησα έναν άνθρωπο αξιοπρεπή»

happytv.gr
Η Βάσια Παναγοπούλου, που πρόσφατα ανακοινώθηκε πως θα είναι υποψήφια με την Παράταξη του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική», έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, θέλοντας να τον ευχαριστήσει.  Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Βάσια Παναγοπούλου: «Οφείλω ένα ευχαριστώ στον Γιώργο Πατούλη.. νιώθω πως συνάντησα έναν άνθρωπο αξιοπρεπή»
17:37 01/08/2023

Η Γη της Ελιάς: Πρόωρο τέλος για την Ασπασία από την σειρά;

youfly.com
Αποχωρεί τελικά η Βάσια Παναγοπούλου από τη Γη της Ελιάς; The post Η Γη της Ελιάς: Πρόωρο τέλος για την Ασπασία από την σειρά; appeared first on Youfly.
17:58 25/07/2023

Η γη της ελιάς: Τέλος οι Δημοσθένης και Ασπασία – Το μέλλον μετά τον χωρισμό

sportime.gr
Δείτε αποσπάσματα της συνέντευξης που παραχώρησε η Βάσια Παναγοπούλου, πρωταγωνίστρια της σειράς «Η γη της ελιάς» Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
20:46 10/06/2023

Βάσια Παναγοπούλου για Γη της Ελιάς: «Η ζωή γράφει πιο άγρια σενάρια»

zappit.gr
Το βράδυ του Σαββάτου, η Βάσια Παναγοπούλου προχώρησε σε μια δημοσίευση στα social media με αφορμή την αυλαία της Αφροδίτης […] The post Βάσια Παναγοπούλου για Γη της Ελιάς: «Η ζωή γράφει πιο άγρια σενάρια» appeared first on Zappit.
22:56 20/05/2023

Η Ασπασία τιμά την γιορτή της μητέρας με τον Κίμωνα

youfly.com
Χθες η Βάσια Παναγοπούλου με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, έκανε μια ανάρτηση με μια φωτογραφία της ως Ασπασία με τον Κίμωνα, από τη σειρά «Γη της Ελιάς». Δείτε περισσότερα. The post Η Ασπασία τιμά την γιορτή της μητέρας με τον Κίμωνα appeared first on Youfly.
21:02 15/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load