Πρίφτης: «Να εμφανίσουμε στο παρκέ το κάτι παραπάνω»
17:58 - 24/11/2021
Πρίφτης: «Να εμφανίσουμε στο παρκέ το κάτι παραπάνω»
24/11/2021
Ο Δημήτρης Πρίφτης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ κόντρα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την 12η αγωνιστική της Euroleague.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του «τριφυλλιού»:
Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Πιστεύω ανεξάρτητα από το τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μία πρόοδος είναι δειλά φανερή από το προηγούμενο παιχνίδι με την Μπάγερν, που δυστυχώς το χάσαμε όπως το χάσαμε, αλλά εκεί είχαμε κάποια καλύτερα δείγματα και πιστεύω και ελπίζω να να το διατηρήσουμε αυτό και στο αυριανό παιχνίδι».
Για το τι πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πρίφτης: «Nα εμφανίσουμε στο παρκέ το κάτι παραπάνω»
☘☘????????Ο Δημήτρης Πρίφτης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την 12η αγωνιστική της Euroleague.
Continue reading Πρίφτης: «Nα εμφανίσουμε στο παρκέ το κάτι παραπάνω» at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.comΠως να μιλήσουμε στα παιδιά για το διαζύγιο
«Έχει ουσία καθημερινά να δουλεύω το κομμάτι της σχέσης, από την άλλη αν αυτό το λουλούδι το εύθραυστο μαραθεί, είναι νεκρό είναι πολύ γενναίο να ξεβολευτώ και να πως εγώ τα παιδιά μου δεν θέλω να μεγαλώσουν σε ένα νεκρό ζευγάρι», δήλωσε η ψυχολόγος για τις συζυγικές σχέσεις Η κλινική ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια Άννα Κανδαράκη […]
Διαβάστε το στο irafina.gr