Αντώνης Κανάκης: «Πάγωσε» με τις δηλώσεις της Εύης Δρούτσα για την υπόθεση Λιγνάδη – «Άστο να πάει στο διάολο»
20:48 - 24/11/2021
«Ψιλοδιαφωνώ με την υπόθεση Λιγνάδη» είπε η Εύη Δρούτσα στην εκπομπή «Πρωινό» σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε και συνέχισε: «Όταν πας με κάποιο παιδί, και το πληρώνεις και δέχεται να πάρει τα λεφτά το παιδί γιατί πήγε με κάποιον, γιατί πας μετά από χρόνια και λες “αυτός με βίασε”; Γιατί πήγες και πληρώθηκες; Ή αυτό που λένε ότι στη γειτονιά του καθόταν στο παγκάκι και ήταν αγόρια δίπλα του. Και τι με νοιάζει εμένα ποιος είναι; Εμένα μπορεί να είναι δέκα γυναίκες. Τι θα πει αυτό; Αυτά τα θεωρώ τόσο γελοία, αναχρονιστικά». Οι δηλώσεις της Εύης Δρούτσα «πάγωσαν» τους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του Ant1 αλλά όχι μόνο… Το βράδυ της Τετάρτης (24/11), ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή του «
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντώνης Κανάκης: Ο εκνευρισμός του με τις δηλώσεις της Εύης Δρούτσα
Οι πρόσφατες δηλώσεις της Εύης Δρούτσα για τον Δημήτρη Λιγνάδη στο Πρωινό προβλήθηκαν από το Ράδιο Αρβύλα κι ο Αντώνης […]
The post Αντώνης Κανάκης: Ο εκνευρισμός του με τις δηλώσεις της Εύης Δρούτσα appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑντώνης Κανάκης: Ο εκνευρισμός του με τις δηλώσεις της Δρούτσα για Λιγνάδη - «Πω άσ’ το να πάει στο διάολο»
Οι πρόσφατες δηλώσεις της Εύης Δρούτσα για τον Δημήτρη Λιγνάδη στο Πρωινό προβλήθηκαν από το Ράδιο Αρβύλα κι ο Αντώνης Κανάκης δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει όσα αναφέρθηκαν.
Συγκεκριμένα η Εύη Δρούτσα είχε αναφέρει: «Ψιλοδιαφωνώ με την υπόθεση Λιγνάδη. Όταν πας με κάποιο παιδί, και το πληρώνεις και δέχεται να πάρει τα λεφτά το παιδί γιατί πήγε με κάποιον, γιατί πας μετά από χρόνια και λες «αυτός με βίασε»; Γιατί πήγες και πληρώθηκες; Ή αυτό που λένε ότι στη γειτονιά του καθόταν στο παγκάκι και ήταν αγόρια δίπλα του. Και τι με νοιάζει εμένα ποιος είναι; Εμένα μπορεί να είναι δέκα γυναίκες. Τι θα πει αυτό; Αυτά τα θεωρώ τόσο γελοία, αναχρονιστικά.
Δεν ξέρω τον Λιγνάδη από πού ξεκίνησε, τι έγινε. Το
Διαβάστε το στο pronews.grΑντώνης Κανάκης: Πως σχολίασε τις δηλώσεις της Εύης Δρούτσα στο «Πρωινό»
Ο Αντώνης Κανάκης εξαπέλυσε κεραυνούς κατά της γνωστής στιχουργού στο τελευταίο «Ράδιο Αρβύλα».Οι δηλώσεις της Εύης Δρούτσα στο «Πρωινό» για τον προφυλακισμένο Δημήτρη Λιγνάδη προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και σόκαραν ως και τους παρουσιαστές της εκπομπής. Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να τοποθετηθούν για το θέμα ήταν και ο Αντώνης Κανάκης μαζί με σύσσωμη την ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα», αφού πρώτα πρόβαλαν το σχετικό απόσπασμα. Σε αυτό η Εύη Δρούτσα ακούγεται να λέει: «Ψιλοδιαφωνώ με την υπόθεση Λιγνάδη. Όταν πας με κάποιο παιδί, και το πληρώνεις και δέχεται να πάρει τα λεφτά το παιδί γιατί πήγε με κάποιον, γιατί πας μετά από χρόνια και λες “αυτός με βίασε”; Γιατί πήγες και πληρώθηκες; Ή αυτό π
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr