Πηγή Δεβετζή: Βάζει τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθαρίζει τι εννοούσε για τους «αργόσχολους του twitter»
08:20 - 25/11/2021
Την Πηγή Δεβετζή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η αθλήτρια απάντησε στα αρνητικά
To άρθρο Πηγή Δεβετζή: Βάζει τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθαρίζει τι εννοούσε για τους «αργόσχολους του twitter» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Πηγή Δεβετζή ξεκαθαρίζει τι εννοούσε με τις δηλώσεις της για τους «αργόσχολους» χρήστες του Twitter
Η Ολυμπιονίκης θέλησε να τοποθετηθεί, μετά την αρνητική κριτική που δέχτηκε
Διαβάστε το στο Πηγή Δεβετζή: Ξεκαθαρίζει τι εννοούσε για τους «αργόσχολους του Twitter»
Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε την Πηγή Δεβετζή και η αθλήτρια απάντησε
Διαβάστε το στο ZouglaΠηγή Δεβετζή: Διευκρίνισε τι εννοούσε με τους «αργόσχολους του twitter»
Η Πηγή Δεβετζή, το βράδυ του Σαββάτου αποχώρησε από το Just2Us και αναφέρθηκε, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων της, στα σχόλια που διάβασε στο twitter. «Μία φορά μπήκα στη διαδικασία…Το twitter για μένα είναι κάποιοι αργόσχολοι που κάθονται όλη μέρα και βρίζουν όλους μας! Δε θα κάτσω να ασχοληθώ με το τι λένε. Μία φορά μπήκα στη διαδικασία να διαβάσω τα σχόλια και απλά γελούσα. Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι τόσο υψηλό και top που δε μπορεί να το φτάσει στο μικρό του δαχτυλάκι! Πρέπει να είσαι πολύ μάγκας για να καταφέρεις να φτάσεις στην υψηλότερη κορυφή» απάντησε η Ολυμπιονίκης σε ερώτηση της εκπομπής «Happy Day» αν διαβάζει σχόλια στο Twitter. Η Πηγή Δεβετζή ξεκαθάρισε τι εννοούσε όταν μίλ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠηγή Δεβετζή: Ξεκαθαρίζει τι εννοούσε για τους «αργόσχολους του Twitter»
Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε την Πηγή Δεβετζή και η αθλήτρια απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις που είχε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠηγή Δεβετζή - Ξεκαθαρίζει τι εννοούσε για τους «αργόσχολους του twitter»
"Εγώ έκανα αυτή τη δήλωση για συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων που δεν έχουν όνομα και επίθετο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr