O εμβολιασμένος Γ.Λιανός επιβεβαιώνει ότι νόσησε με Covid-19

13:22 - 25/11/2021

Πριν από λίγες ημέρες υπήρχαν πληροφορίες ότι Γιώργος Λιανός, παρόλο που είναι πλήρως εμβολιασμένος, είχε νοσήσει από κορωνοϊό.  Ο παρουσιαστής άμεσα απάντησε στα σχετικά δημοσιεύματα και εξέφρασε την  ενόχληση του, τονίζοντας ότι «δεν θα πω εάν έχω Covid-19 ή όχι, είναι προσωπικό δεδομένο».  Τελικά, λίγες ημέρες αργότερα, ο Γ.Λιανός επιβεβαιώνει ότι όντως είχε κορωνοϊό.  «Το ξέσπασμά μου δεν είχε να κάνει με το αν έχω κορωνοϊό ή όχι. Ίσως αυτό που είπα να παρεξηγήθηκε. Για να ανακοινώσει κάποιος κάτι για την δική μου υγεία, θα πρέπει να με πάρει τηλέφωνο να με ρωτήσει. Η αλήθεια είναι ότι νόσησα, τα κατάφερα και το πέρασα πολύ ελαφρά. Η δική μου τοποθέτηση είχε να κάνει με το γεγονός πως το να

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις