Παναγιώτα Βλαντή: «Ήμουν 22 όταν δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση»

18:58 - 25/11/2021

Η Παναγιώτα Βλαντή βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μίλησε για όλα στην Νάνσυ To άρθρο Παναγιώτα Βλαντή: «Ήμουν 22 όταν δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναγιώτα Βλαντή: Ήμουν 22 όταν δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση

Σαφής στις τοποθετήσεις της για το metoo και τη δική της εμπειρία εμφανίστηκε η Παναγιώτα Βλαντή! Απέναντι από Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε η γνωστή πρωταγωνίστρια όπου και μίλησε τόσο για το κίνημα #metoo όσο και για την προσωπική της εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε σε ηλικία 22 ετών. «Μίλησα αμέσως μετά την ... Περισσότερα To άρθρο Παναγιώτα Βλαντή: Ήμουν 22 όταν δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Παναγιώτα Βλαντή: Ήμουν 22 χρονών, μόλις είχα βγει στη δουλειά – Με είχε σοκάρει

Για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει καταγγείλει πως έχει δεχθεί από το ίδιο άτομο το οποίο έχουν καταγγείλει η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη, μίλησε η Παναγιώτα Βλαντή η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ, το μεσημέρι της Πέμπτης (25/11). Όπως ανέφερε η ηθοποιός, βίωσε την εμπειρία της σεξουαλικής παρενόχλησης σε ηλικία 22 ετών και το είχε πει μόνο στη μητέρα της. «Μίλησα αμέσως μετά την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί έπρεπε πρώτα να το συζητήσω με την οικογένεια μου που δεν το ήξερε. Μόνο στη μαμά μου το είχα πει τη στιγμή που συνέβη, όταν ήμουν 22 χρονών. Μόλις είχα βγει δηλαδή στη δουλειά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, γι’ α

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε την Πέμπτη η Παναγιώτα Βλαντή προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. […] The post Παναγιώτα Βλαντή: «Ήμουν 22 όταν δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Παναγιώτα Βλαντή: Ήμουν 22 ετών και δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση

«Τα κατήγγειλα όλα στο ΣΕΗ αλλά είναι παραγεγραμμένο. Το ότι έχει παραγραφεί, δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει», σημείωσε η Παναγιώτα Βλαντή.Η Παναγιώτα Βλαντή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση, όταν ήταν 22 ετών. Μάλιστα, σημείωσε τον λόγο που δεν ανέφερε δημόσια το γεγονός, ενώ έστειλε και ένα ισχυρό μήνυμα. «Μίλησα αμέσως μετά την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί έπρεπε πρώτα να το συζητήσω με την οικογένεια μου που δεν το ήξερε. Μόνο στη μαμά μου το είχα πει τη στιγμή που συνέβη, όταν ήμουν 22 χρονών. Μόλις είχα βγει δηλαδή στη δουλειά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, γι’ αυτό και θύμωνα και στενα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Η ηθοποιός μιλά για τη δική της εμπειρία

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Παναγιώτα Βλαντή: Αποκάλυψε πώς είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στα 22 της χρόνια

Για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί, μίλησε η Παναγιώτα Βλαντή η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Όπως ανέφερε η ηθοποιός, βίωσε την εμπειρία της σεξουαλικής παρενόχλησης σε ηλικία 22 ετών και το είχε πει μόνο στη μητέρα της. «Μίλησα αμέσως μετά την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί έπρεπε πρώτα να […] The post Παναγιώτα Βλαντή: Αποκάλυψε πώς είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στα 22 της χρόνια appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της