«Κόσμος παίρνει συνέχεια τηλέφωνο στον Alpha και διαμαρτύρονται» – Τι λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου
15:03 - 25/12/2019
Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Χατζηβασιλείου που μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη διακοπή της […]
The post «Κόσμος παίρνει συνέχεια τηλέφωνο στον Alpha και διαμαρτύρονται» – Τι λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Κόσμος παίρνει συνέχεια τηλέφωνο στον Alpha και διαμαρτύρονται
Για τη διακοπή της εκπομπής “Πάμε Πακέτο” αλλά και το αν της λείπει η τηλεόραση μίλησε μεταξύ άλλων η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει κόσμος που παίρνει τηλέφωνο στον Alpha και διαμαρτύρεται.
Είναι η πρώτη χρονιά, έπειτα από 14 χρόνια, που θα κάνεις Χριστούγεννα μακριά από την τηλεόραση.
Και τι έγινε που δεν θα κάνω Χριστούγεννα με τηλεόραση; Θα κάνω Χριστούγεννα με Youtube.
Ποια είναι η αίσθηση, σου λείπει η τηλεόραση;
Τι να μου λείπει; Η τηλεόραση; Καθόλου δεν μου λείπει η τηλεόραση. Μου λείπει, ίσως, η επαφή με τον κόσμο, γι’ αυτό έκανα το κανάλι στο Youtube και ξαναβρήκα την επαφή αυτή. Οι άνθρωποι,
Διαβάστε το στο thestival.gr«Κόσμος τηλεφωνεί στον Alpha και διαμαρτύρεται» λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου
Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Χατζηβασιλείου που μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη διακοπή της εκπομπής «Πάμε Πακέτο»...
The post «Κόσμος τηλεφωνεί στον Alpha και διαμαρτύρεται» λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr«Κόσμος τηλεφωνεί στον Alpha και διαμαρτύρεται» λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου
ΕΛΛAΔΑ
Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Χατζηβασιλείου που μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη διακοπή της εκπομπής «Πάμε Πακέτο».
Μάλιστα, απάντησε και για το αν της λείπει η τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει κόσμος που παίρνει τηλέφωνο στον Alpha και διαμαρτύρεται. Είναι η πρώτη χρονιά, έπειτα από 14 χρόνια, που θα κάνεις Χριστούγεννα μακριά από την τηλεόραση.
Και τι έγινε που δεν θα κάνω Χριστούγεννα με τηλεόραση;
Θα κάνω Χριστούγεννα με Youtube.
Ποια είναι η αίσθηση, σου λείπει η τηλεόραση; Τι να μου λείπει; Η τηλεόραση;
Καθόλου δεν μου λείπει η τηλεόραση. Μου λείπει, ίσως, η επαφή με τον κόσμο, γι’ αυτό έκανα το κανάλι στο Youtube και ξαναβρήκα την επα
Διαβάστε το στο topontiki.gr«Κόσμος τηλεφωνεί στον Alpha και διαμαρτύρεται» λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου
Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Χατζηβασιλείου που μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη διακοπή της εκπομπής «Πάμε Πακέτο». Μάλιστα, απάντησε και για το αν της λείπει η τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει κόσμος που παίρνει τηλέφωνο στον Alpha και διαμαρτύρεται. Είναι η πρώτη χρονιά, έπειτα από 14 χρόνια, που θα […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΤα έβγαλε όλα στην φόρα: «O κόσμος παίρνει συνέχεια τηλέφωνο στον Alpha και διαμαρτύρονται»
«Τι να μου λείπει; Η τηλεόραση; Καθόλου δεν μου λείπει η τηλεόραση. Μου λείπει, ίσως, η επαφή με τον κόσμο». Στη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Χατζηβασιλείου που μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη διακοπή της εκπομπής “Πάμε Πακέτο”, απάντησε για το αν της λείπει η τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει κόσμος που παίρνει τηλέφωνο […]
Διαβάστε το στο makeleio.gr«Ξέρω ότι ο κόσμος παίρνει συνέχεια τηλέφωνο στον Alpha και διαμαρτύρονται»
Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Χατζηβασιλείου που μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη διακοπή της εκπομπής “Πάμε Πακέτο”, απάντησε για το αν της λείπει η τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει κόσμος που παίρνει τηλέφωνο στον Alpha και διαμαρτύρεται. Είναι η πρώτη χρονιά, έπειτα από 14 χρόνια, που θα κάνεις Χριστούγεννα […]
Διαβάστε το στο irafina.gr