«Κόσμος παίρνει συνέχεια τηλέφωνο στον Alpha και διαμαρτύρονται» – Τι λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου

15:03 - 25/12/2019

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Χατζηβασιλείου που μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη διακοπή της […] The post «Κόσμος παίρνει συνέχεια τηλέφωνο στον Alpha και διαμαρτύρονται» – Τι λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Κόσμος παίρνει συνέχεια τηλέφωνο στον Alpha και διαμαρτύρονται

Για τη διακοπή της εκπομπής “Πάμε Πακέτο” αλλά και το αν της λείπει η τηλεόραση μίλησε μεταξύ άλλων η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει κόσμος που παίρνει τηλέφωνο στον Alpha και διαμαρτύρεται. Είναι η πρώτη χρονιά, έπειτα από 14 χρόνια, που θα κάνεις Χριστούγεννα μακριά από την τηλεόραση. Και τι έγινε που δεν θα κάνω Χριστούγεννα με τηλεόραση; Θα κάνω Χριστούγεννα με Youtube. Ποια είναι η αίσθηση, σου λείπει η τηλεόραση; Τι να μου λείπει; Η τηλεόραση; Καθόλου δεν μου λείπει η τηλεόραση. Μου λείπει, ίσως, η επαφή με τον κόσμο, γι’ αυτό έκανα το κανάλι στο Youtube και ξαναβρήκα την επαφή αυτή. Οι άνθρωποι,

Διαβάστε το στο thestival.gr

«Κόσμος τηλεφωνεί στον Alpha και διαμαρτύρεται» λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Χατζηβασιλείου που μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη διακοπή της εκπομπής «Πάμε Πακέτο»... The post «Κόσμος τηλεφωνεί στον Alpha και διαμαρτύρεται» λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

ΕΛΛAΔΑ  Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Χατζηβασιλείου που μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη διακοπή της εκπομπής «Πάμε Πακέτο». Μάλιστα, απάντησε και για το αν της λείπει η τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει κόσμος που παίρνει τηλέφωνο στον Alpha και διαμαρτύρεται. Είναι η πρώτη χρονιά, έπειτα από 14 χρόνια, που θα κάνεις Χριστούγεννα μακριά από την τηλεόραση. Και τι έγινε που δεν θα κάνω Χριστούγεννα με τηλεόραση; Θα κάνω Χριστούγεννα με Youtube. Ποια είναι η αίσθηση, σου λείπει η τηλεόραση; Τι να μου λείπει; Η τηλεόραση; Καθόλου δεν μου λείπει η τηλεόραση. Μου λείπει, ίσως, η επαφή με τον κόσμο, γι’ αυτό έκανα το κανάλι στο Youtube και ξαναβρήκα την επα

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Χατζηβασιλείου που μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη διακοπή της εκπομπής «Πάμε Πακέτο». Μάλιστα, απάντησε και για το αν της λείπει η τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει κόσμος που παίρνει τηλέφωνο στον Alpha και διαμαρτύρεται. Είναι η πρώτη χρονιά, έπειτα από 14 χρόνια, που θα […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Τα έβγαλε όλα στην φόρα: «O κόσμος παίρνει συνέχεια τηλέφωνο στον Alpha και διαμαρτύρονται»

«Τι να μου λείπει; Η τηλεόραση; Καθόλου δεν μου λείπει η τηλεόραση. Μου λείπει, ίσως, η επαφή με τον κόσμο». Στη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Χατζηβασιλείου που μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη διακοπή της εκπομπής “Πάμε Πακέτο”, απάντησε για το αν της λείπει η τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει κόσμος που παίρνει τηλέφωνο […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

«Ξέρω ότι ο κόσμος παίρνει συνέχεια τηλέφωνο στον Alpha και διαμαρτύρονται»

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Χατζηβασιλείου που μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη διακοπή της εκπομπής “Πάμε Πακέτο”, απάντησε για το αν της λείπει η τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει κόσμος που παίρνει τηλέφωνο στον Alpha και διαμαρτύρεται. Είναι η πρώτη χρονιά, έπειτα από 14 χρόνια, που θα κάνεις Χριστούγεννα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

«Κόσμος παίρνει συνέχεια τηλέφωνο στον Alpha και διαμαρτύρονται»

Τι λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου;

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο