Toquel: «Ο πατέρας μου έπαιζε τζόγο και χτυπούσε τη μητέρα μου»
01:08 - 26/11/2021
Τον τράπερ Toquel συνάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» στον Alpha. Μεταξύ […]
The post Toquel: «Ο πατέρας μου έπαιζε τζόγο και χτυπούσε τη μητέρα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Toquel – Είμαι μαμάκιας, o πατέρας μου έπαιζε τζόγο και τη χτυπούσε
«Είχα μπει ανάμεσα όταν ήμουν 6-7 χρονών. Τoν τράβηξα, τον έσυρα κάτω, είχαμε πρόβλημα. Ήταν συχνό φαινόμενο, δεν συνέβαινε σπάνια», λέει ο τράπερ.
Διαβάστε το στο O τράπερ Toquel εξομολογείται: «O πατέρας μου έπαιζε τζόγο και χτυπούσε την μάνα μου»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» ήταν το βράδυ της Πέμπτης, ο τράπερ Toquel. Ο Toquel με καταγωγή από την Αλβανία αναφέρθηκε στα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΟ Toquel στους Πρωταγωνιστές: «Ο πατέρας μου έπαιζε τζόγο και χτυπούσε τη μητέρα μου»
Ο Toquel έχει καταγωγή από την Αλβανία. Μεγάλωσε βοηθώντας την μάνα του που καθάριζε σκάλες και
To άρθρο Ο Toquel στους Πρωταγωνιστές: «Ο πατέρας μου έπαιζε τζόγο και χτυπούσε τη μητέρα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grToquel: «Ο πατέρας μου έπαιζε τζόγο και έριχνε πολύ ξύλο στη μάνα μου»
Ο τράπερ Toquel μίλησε για τα παιδικά του χρόνια που όπως εξήγησε, ήταν πολύ δύσκολα.
Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή ο τράπερ με καταγωγή από την Αλβανία άνοιξε τα χαρτιά του και δεν δίστασε να περιγράψει άσχημες καταστάσεις, που έζησε, όταν ήταν ακόμα παιδί.
Όπως εξήγησε αρχικά, ήρθε στην Ελλάδα παράνομα, όταν ήταν μόλις 9 μηνών. Οι γονείς του τον κουβάλησαν στην πλάτη, όπως επισημαίνει.
«Στην Ελλάδα είμαι 25 χρόνια, από 9 μηνών ήρθα από το Τεπελένι της Αλβανίας στην πλάτη του πατέρα και της μάνας μου. Παράνομα ήταν, γιατί φτιάξαμε ψεύτικα χαρτιά. Ήμασταν παράτυποι όμως, όχι παράνομοι, Ο πατέρας μου ήταν ο άνδρας για όλα, που λέμε. Σου έκανε υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, μερεμέτια, η μάνα μου ήτα
Διαβάστε το στο pronews.grToquel: «Ο πατέρας μου έπαιζε τζόγο και κακοποιούσε τη μάνα μου, έχει φάει πολύ ξύλο»
Toquel: «Στην Ελλάδα είμαι 25 χρόνια, από 9 μηνών ήρθα από το Τεπελένι της Αλβανίας στην πλάτη του πατέρα και της μάνας μου παράτυπα χωρίς χαρτιά»
Διαβάστε το στο pagenews.gr