Χριστίνα Λαμπίρη: Αυτός ήταν ο λόγος που εγκατέλειψε την τηλεόραση
10:22 - 26/11/2021
Καλεσμένη στην εκπομπή “Μαμά-δες” είναι αυτό το Σάββατο η Χριστίνα Λαμπίρη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μιλάει στη Ζωή Κρονάκη […]
The post Χριστίνα Λαμπίρη: Αυτός ήταν ο λόγος που εγκατέλειψε την τηλεόραση appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Λαμπίρη: Όταν χώρισα, ήμουν έγκυος και είχα τρομοκρατηθεί
Η παρουσιάστρια μιλά για το διαζύγιο την περίοδο της εγκυμοσύνης της και για τις κρίσεις πανικού.
Διαβάστε το στο Χριστίνα Λαμπίρη – Όταν χώρισα, ήμουν έγκυος και είχα τρομοκρατηθεί
Η παρουσιάστρια μιλά για το διαζύγιο την περίοδο της εγκυμοσύνης της και τις κρίσεις πανικού.
Διαβάστε το στο Χριστίνα Λαμπίρη: Ο λόγος που εγκατέλειψε την τηλεόραση
Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ είναι αυτό το Σάββατο η Χριστίνα Λαμπίρη.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΧριστίνα Λαμπίρη: Αποκάλυψε τον λόγο που εγκατέλειψε την τηλεόραση
Αυτό το Σάββατο η Χριστίνα Λαμπίρη είναι καλεσμένη στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη στην ΕΡΤ, «Μαμά-δες».
Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια...
Διαβάστε το στο govastileto.grΧριστίνα Λαμπίρη: Εγκατέλειψα την τηλεόραση γιατί είχα κρίσεις πανικού
«Όταν χώρισα ήμουν έγκυος και είχα τρομοκρατηθεί»
Διαβάστε το στο news.grΑποκάλυψη για την Χριστίνα Λαμπίρη – Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγε από την τηλεόραση
Καλεσμένη στην εκπομπή “Μαμά-δες” είναι αυτό το Σάββατο η Χριστίνα Λαμπίρη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μιλάει στη Ζωή Κρονάκη για τη μητρότητα, αλλά και τις κρίσεις πανικού που, ουσιαστικά, ήταν και ο λόγος που έφυγε από την τηλεόραση. «Από τη στιγμή που απέκτησα την κόρη μου, στα 25 μου, δουλεύω ασταμάτητα. Η Μαρίσα ήταν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΧριστίνα Λαμπίρη: Ο σοβαρός λόγος για τον οποίο εγκατέλειψε την τηλεόραση
Media Η Χριστίνα Λαμπίρη βρέθηκε στην εκπομπή Μαμά-δες της ΕΡΤ αυτό το Σαββατοκύριακο και εκεί ήταν αποκαλυπτική για την προσωπική της ζωή. Σε μία κατάθεση...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χριστίνα Λαμπίρη: Ο σοβαρός λόγος για τον οποίο εγκατέλειψε την τηλεόραση
Διαβάστε το στο spoilersΧριστίνα Λαμπίρη: Ο σοβαρός λόγος για τον οποίο εγκατέλειψε την τηλεόραση
Η Χριστίνα Λαμπίρη βρέθηκε στην εκπομπή Μαμά-δες της ΕΡΤ αυτό το Σαββατοκύριακο και εκεί ήταν αποκαλυπτική για την προσωπική της ζωή.
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΧριστίνα Λαμπίρη: Αυτός ήταν ο λόγος που εγκατέλειψε την τηλεόραση
Τι ρόλο έπαιξαν οι κρίσεις πανικού;
Διαβάστε το στο ekriti.grΧριστίνα Λαμπίρη - Αυτός ήταν ο λόγος που εγκατέλειψε την τηλεόραση
"Γνωριστήκαμε, παντρευτήκαμε, χωρίσαμε, γεννήσαμε μέσα σε ένα χρόνο"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΧριστίνα Λαμπίρη: «Όταν χώρισα, ήμουν έγκυος και είχα τρομοκρατηθεί»
Η Χριστίνα Λαμπίρη θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ με τη δημοσιογράφο να μιλά για τον χωρισμό της, την κόρη της και την απόφασή της να αποσυρθεί από την τηλεόραση. Ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη έδειξε το πρωί της Παρασκευής (26/11) η εκπομπή «Happy Day». Στο απόσπασμα αυτό βλέπουμε την Χριστίνα Λαμπίρη να μιλά […]
The post Χριστίνα Λαμπίρη: «Όταν χώρισα, ήμουν έγκυος και είχα τρομοκρατηθεί» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr