Ελένη Καστάνη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν το χωράει το μυαλό μου ότι είναι στη φυλακή»

13:18 - 26/11/2021

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ελένη Καστάνη στην Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την To άρθρο Ελένη Καστάνη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν το χωράει το μυαλό μου ότι είναι στη φυλακή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Καστάνη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δε χωράει στο μυαλό μου ότι είναι στη φυλακή»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε το πρωί της Παρασκευής (26-11) η Ελένη Καστάνη. Η αγαπητή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Χρήστος Συριώτης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Πονάει το στομάχι μου, η ψυχή μου»

Οι δυο τους συνεργάστηκαν όταν ο Χρήστος Συριώτης πάλευε με τον καρκίνο, το 2011.  «Ξυπνάνε εφιαλτικές μνήμες από αυτήν την συνεργασία. Τολμώ να πω πως δεν είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στο θέατρο αλλά ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στην ζωή μου. Πονάει το στομάχι μου, η ψυχή μου. Ήταν λάθος μου που πίστεψα πως η παραμονή μου […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της