#Ελένη Καστάνη

Συγκινημένη η Ελένη Καστάνη: «Είχαμε πάντα καταπληκτικές σχέσεις, μέχρι και το τέλος της ζωής του»

tlife.gr
Η Ελένη Καστάνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» της ΕΡΤ και την Έρη Βαρδάκη. To άρθρο Συγκινημένη η Ελένη Καστάνη: «Είχαμε πάντα καταπληκτικές σχέσεις, μέχρι και το τέλος της ζωής του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 24/02/2024

Συγκλονίζει η Ελένη Καστάνη: «Πάντα με ακολουθούσε αυτό, η κόρη του Καστάνη που αυτοκτόνησε»

zappit.gr
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «I Love Σου Κου» ήταν σήμερα η Ελένη Καστάνη. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και […] The post Συγκλονίζει η Ελένη Καστάνη: «Πάντα με ακολουθούσε αυτό, η κόρη του Καστάνη που αυτοκτόνησε» appeared first on Zappit.
14:00 18/02/2024

Ελένη Καστάνη: «Ειπώθηκε ένα χοντρό ψέμα για μένα, με πλήγωσε γιατί ήρθε σε μια συγκλονιστική στιγμή στη ζωή μου»

zappit.gr
Την Ελένη Καστάνη συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία με αφορμή την αθηναϊκή επιστροφή για την θεατρική παράσταση «Έκτο πάτωμα» στο οποίο […] The post Ελένη Καστάνη: «Ειπώθηκε ένα χοντρό ψέμα για μένα, με πλήγωσε γιατί ήρθε σε μια συγκλονιστική στιγμή στη ζωή μου» appeared first on Zappit.
22:00 17/02/2024

Ελένη Καστάνη: Λείπουν οι κωμωδίες από την ελληνική τηλεόραση. Ή σκοτώνονται ή ερωτεύονται ή πνίγονται…

Newsbeast.gr
Στις πρόβες της θεατρικής παράστασης «Έκτο Πάτωμα» συνάντησε την ηθοποιό Ελένη Καστάνη η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» του Open και η ίδια μίλησε στη ρεπόρτερ Δήμητρα Τσαούση για τις δύσκολες συνεργασίες που είχε κατά το παρελθόν αλλά και για την κωμωδία που λείπει από την ελληνική τηλεόραση. «Εννοείται ότι θα με ενδιέφερε να επιστρέψω στην τηλεόραση, γιατί όχι; Πέρσι ήμουν στο πρωινό του Star, οπότε δεν έχει και πολύ καιρό που έλειπα. Ήμουν από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο», είπε αρχικά η Ελένη Καστάνη. «Έχει τύχει να δουλέψω με κάποιους οι οποίοι δεν ήταν επαγγελματίες ηθοποιοί και δεν υπήρχε πρόβλημα. Πάντα συνέβαινε αυτό. Εμείς οι ηθοποιοί δεν κάνουμε την αστυνομία στο
00:00 02/11/2023

Η Ελένη Καστάνη αποκαλύπτει: «Μου το είπε η Ρούλα Κορομηλά, αυτό μετράει πάρα πολύ»

govastileto.gr
Επιστροφή στον… τόπο του εγκλήματος για την Ελένη Καστάνη! Η δημοφιλής ηθοποιός, επτά μήνες μετά τη λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι, επέστρεψε στο Breakfast@Star για να πει το δικό της «καλό καλοκαίρι» στην ομάδα της εκπομπής. «Χαίρομαι που σκίζετε, χαίρομαι που συνεχίζετε και του χρόνου. Εγώ επιτέλεσα πολύ καλά το έργο μου σε […]
22:00 07/07/2023

Ελένη Καστάνη: «Επειδή έχασα το καλοκαίρι τον άντρα μου από καρκίνο, έκανα το Breakfast@Star»

govastileto.gr
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Πάμε Δανάη παραχώρησε η Ελένη Καστάνη, η οποία μίλησε για την απώλεια του συζύγου της, το Breakfast@Star, αλλά και τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσει μωρή;», που τελείωσε άδοξα. «Σταμάτησα από το Breakfast@Star γιατί το συμβόλαιό μου ήταν μέχρι τον Δεκέμβριο. Είχα και τη μαμά μου στον Ευαγγελισμό, μια ταλαιπωρία, δεν […]
15:00 28/06/2023

Βέρα Μακρομαρίδου –Μαριλένα Ράδου: Έστειλαν ρούχα και παπούτσια στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού

okmag.gr
Σε μια όμορφη κίνηση προχώρησαν οι ηθοποιοί Μαριλένα Ράδου και Βέρα Μακρομαρίδου, μαζί με άλλους συναδέλφους τους. Οι ηθοποιοί Ελένη Καστάνη, Υρώ Μανέ, Δανάη Λουκάκη, Βασίλης Αθανασόπουλος, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Όλγα Δαμάνη, Πηνελόπη Πλάκα Ευαγγελία Μουμούρη, Θεοδώρα Σιάρκου, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Σάκης Τσινιάρος, Λίλα Μάρη, Γιώργος Σουξές, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Ντίνα Αβαγιαννού, Τίνα Αλεξοπούλου και Τζένη […] The post Βέρα Μακρομαρίδου –Μαριλένα Ράδου: Έστειλαν ρούχα και παπούτσια στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού appeared first on OK! Magazine.
19:18 25/04/2023

Μήδεια: Η Ελένη Καστάνη για πρώτη φορά σε τραγωδία

youfly.com
Η Ελένη Καστάνη θα βρεθεί στο πλευρό του Φάνη Μουρατίδη και της Μαρίας Κίτσου το φετινό καλοκαίρι καθώς θα πρωταγωνιστήσει στην «Μήδεια» του Ευριπίδη! The post Μήδεια: Η Ελένη Καστάνη για πρώτη φορά σε τραγωδία appeared first on Youfly.
16:14 31/03/2023

Ελένη Καστάνη: «Δεν πρόκειται ποτέ ο Παπακαλιάτης να με πάρει σε σειρά του»

zappit.gr
Στην εκπομπή που ξεκίνησε τη φετινή σεζόν επανήλθε η Ελένη Καστάνη για να παραχωρήσει συνέντευξη, το πρωινό της Παρασκευής, στο STAR. […] The post Ελένη Καστάνη: «Δεν πρόκειται ποτέ ο Παπακαλιάτης να με πάρει σε σειρά του» appeared first on Zappit.
10:46 24/03/2023

Ελένη Καστάνη για το Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Έληξε άδοξα, εγώ είχα πάθε κατάθλιψη κανονική

Newsit
“Ήταν τότε μωρό το παιδί μου, έβγαινα στο μπαλκόνι για να απλώσω την ποδιά μου και φώναζαν το όνομά μου ή μου έλεγαν «έλα δεν το πιστεύω» ανέφερε η Ελένη Καστάνη. Η Ελένη Καστάνη ήταν καλεσμένη στο Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου και μίλησε για το απότομο τέλος της σειράς “Τι ψυχή θα παραδώσεις ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Καστάνη για το Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Έληξε άδοξα, εγώ είχα πάθε κατάθλιψη κανονική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:36 19/03/2023

Ελένη Καστάνη: «Έληξε άδοξα και ποτέ κανείς μας δεν έκανε ξανά τόσο μεγάλη επιτυχία»

zappit.gr
Η Ελένη Καστάνη φιλοξενήθηκε στο Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου και μίλησε για το άδοξο τέλος της σειράς «Τι […] The post Ελένη Καστάνη: «Έληξε άδοξα και ποτέ κανείς μας δεν έκανε ξανά τόσο μεγάλη επιτυχία» appeared first on Zappit.
19:30 19/03/2023

«Λύγισε» η Ελένη Καστάνη σε τηλεοπτική της συνέντευξη! Τι συνέβη;

NewsBomb
Η Ελένη Καστάνη βρέθηκε στην εκπομπή Γεια σου καλεσμένη και μίλησε για τις δυσκολίες που της έφερε η ζωή, μετά…Περισσότερα...
14:48 19/03/2023

Ελένη Καστάνη: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα του ΣΚΑΪ – «Μπορεί να καταρρεύσω, όπως τώρα»

tlife.gr
Για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία, μίλησε η Ελένη Καστάνη, η οποία το μεσημέρι της To άρθρο Ελένη Καστάνη: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα του ΣΚΑΪ – «Μπορεί να καταρρεύσω, όπως τώρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:34 19/03/2023

Ελένη Καστάνη: Έκλαψε με την εξομολόγηση στον αέρα – «Είναι αλήθειες αυτά, βγαλμένα από τη ζωή»

zappit.gr
Καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου ήταν το μεσημέρι της Κυριακής η Ελένη Καστάνη. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη θεατρική […] The post Ελένη Καστάνη: Έκλαψε με την εξομολόγηση στον αέρα – «Είναι αλήθειες αυτά, βγαλμένα από τη ζωή» appeared first on Zappit.
13:46 19/03/2023

Ελένη Καστάνη: Ο χωρισμός είναι λύτρωση σε μια σχέση όταν δεν πάει καλά

Newsit
“Την μια στιγμή μπορεί να καταρρεύσω από μια κλωστή και μετά αν μου πετάξεις ένα βουνό στη πλάτη μου το σηκώνω” ανέφερε η Ελένη Καστάνη. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ελένη Καστάνη στην εκπομπή Ελένη και στην Νάνσυ Νικολαϊδου. Η δημοφιλής ηθοποιός, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τον γιο της και ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Καστάνη: Ο χωρισμός είναι λύτρωση σε μια σχέση όταν δεν πάει καλά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:16 20/02/2023

Ελένη Καστάνη: «Ο χώρος είναι βουτηγμένος στο ψέμα, απορώ πώς έχω κάνει καριέρα με σκέτο ταλέντο»

thecaller.gr
Η Ελένη Καστάνη μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε μετά τον θάνατο του πατέρα της, τον γιο της, αλλά και το χώρο του θεάτρου.Η Ελένη Καστάνη μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε μετά τον θάνατο του πατέρα της, τον γιο της, αλλά και το χώρο του θεάτρου.Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» η ηθοποιός είπε: «Είμαστε μια πολύ καλή παρέα στο Ακροπόλ σε ένα έργο που έχει την συγκλονιστική μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη και τους στίχους […]
15:46 20/02/2023

Ελένη Καστάνη: “Έχω απαγορεύσει στη μητέρα μου να πεθάνει”

instyle.gr
Η Ελένη Καστάνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα της θεατρική παράσταση, τον τραγικό θάνατο του πατέρα της, τη σχέση με τον γιο της και τον χώρο του θεάτρου. “Είμαστε μια πολύ καλή παρέα στο Ακροπόλ σε ένα έργο που έχει την συγκλονιστική μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη […] The post Ελένη Καστάνη: “Έχω απαγορεύσει στη μητέρα μου να πεθάνει” appeared first on InStyle.
15:30 20/02/2023

Ελένη Καστάνη για Παύλο Χαϊκάλη: «Σπουδαίος ηθοποιός αλλά διαφωνούσα μαζί του σε κάποια πράγματα»

zappit.gr
Η Ελένη Καστάνη βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής καλεσμένη στο Open Weekend. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετείχε και στο […] The post Ελένη Καστάνη για Παύλο Χαϊκάλη: «Σπουδαίος ηθοποιός αλλά διαφωνούσα μαζί του σε κάποια πράγματα» appeared first on Zappit.
16:08 29/01/2023

Ελένη Καστάνη: Η άγνωστη πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη για τον Πρωινό Καφέ

zappit.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Ελένη Καστάνη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Ελένη Τσολάκη […] The post Ελένη Καστάνη: Η άγνωστη πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη για τον Πρωινό Καφέ appeared first on Zappit.
13:56 29/01/2023

Ελένη Καστάνη: «Δεν μου λείπει το Breakfast@Star, είχα μια αναποδιά με οικογενειακό μου θέμα»

tlife.gr
Η Ελένη Καστάνη παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον Θανάση To άρθρο Ελένη Καστάνη: «Δεν μου λείπει το Breakfast@Star, είχα μια αναποδιά με οικογενειακό μου θέμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:58 27/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load