Τουρκία: Την παραμονή του Οσμάν Καβαλά στη φυλακή αποφάσισε το δικαστήριο

15:08 - 26/11/2021

Την παραμονή του φιλάνθρωπου Οσμάν Καβαλά στη φυλακή, έπειτα από τέσσερα χρόνια κράτησης χωρίς να έχει καταδικαστεί, αποφάσισε σήμερα δικαστήριο της Τουρκίας, σε μια δίκη η οποία συνεχίζεται και έχει εντείνει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις της Άγκυρας με τους δυτικούς συμμάχους της. Ο Οσμάν Καβαλά συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2017 και φυλακίστηκε με την κατηγορία ... Περισσότερα To άρθρο Τουρκία: Την παραμονή του Οσμάν Καβαλά στη φυλακή αποφάσισε το δικαστήριο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οσμάν Καβάλα: Την παραμονή του στη φυλακή αποφάσισε τουρκικό δικαστήριο

Τουρκικό δικαστήριο αποφάσισε σήμερα Παρασκευή (26/11) την παραμονή του φιλάνθρωπου Οσμάν Καβάλα στη φυλακή, έπειτα από τέσσερα χρόνια κράτησης χωρίς να έχει καταδικαστεί, σε μια δίκη η οποία συνεχίζεται και έχει εντείνει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις της Τουρκίας με τους δυτικούς συμμάχους της. Ο Καβάλα συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2017 και φυλακίστηκε με την κατηγορία ότι επιχείρησε τη βίαιη ανατροπή της κυβέρνησης. Η υπόθεση θεωρείται ότι έχει πολιτικά κίνητρα και ότι αποτελεί ένδειξη της καταστολής διαφωνούντων υπό τον πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. Τον περασμένο μήνα ο Ερντογάν απείλησε να απελάσει τους πρεσβευτές δέκα χωρών, περιλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Γαλλίας αφού συντάχ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τουρκία – Την παραμονή του Οσμάν Καβαλά στη φυλακή αποφάσισε το δικαστήριο

Την παραμονή του φιλάνθρωπου Οσμάν Καβαλά στη φυλακή, έπειτα από τέσσερα χρόνια κράτησης χωρίς να έχει καταδικαστεί, αποφάσισε σήμερα δικαστήριο της Τουρκίας, Το άρθρο Τουρκία – Την παραμονή του Οσμάν Καβαλά στη φυλακή αποφάσισε το δικαστήριο εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Τουρκία: Παραμένει στην φυλακή ο Οσμάν Καβάλα για όσο διαρκεί η δίκη του

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν αγνοεί τις πιέσεις της Δύσης και και τουρκική Δικαιοσύνη αποφάσισε σήμερα πως ο Οσμάν Καβάλα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή, παρατείνοντας την τετραετή κράτησή του χωρίς να έχει καταδικαστεί, σε μια δίκη η οποία συνεχίζεται και έχει εντείνει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις της Άγκυρας με τους δυτικούς συμμάχους της. Η δίκη θεωρείται ότι έχει πολιτικά κίνητρα και ότι αποτελεί ένδειξη της καταστολής διαφωνούντων υπό τον πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. Η κυβέρνηση απορρίπτει τις επικρίσεις και λέει πως τα δικαστήρια της Τουρκίας είναι ανεξάρτητα. Η υπόθεση των ξένων πρεσβευτών  Τον περασμένο μήνα ο Ερντογάν απείλησε να απελάσει τους πρεσβευτές δέκα χωρών, περιλαμβανομένων των πρεσβευτων των Η

Διαβάστε το στο pronews.gr

Τουρκία: Παραμένει ο Οσμάν Καβάλα στη φυλακή – Αντιδράσεις από ΗΠΑ (VIDEO)

Τουρκικό δικαστήριο αποφάσισε σήμερα (26/11) πως ο φιλάνθρωπος Οσμάν Καβάλα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή, σε μια δίκη η οποία... The post Τουρκία: Παραμένει ο Οσμάν Καβάλα στη φυλακή – Αντιδράσεις από ΗΠΑ (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι