Βορίδης: “Μιλάνε για την εκκλησία αλλά δεν είδα ανησυχία για τον συγχρωτισμό στις πορείες”

18:06 - 26/11/2021

ΒΟΡΙΔΗΣ: Για το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown, τα “κακά παραδείγματα” άλλων ευρωπαϊκών χωρών, αλλά και τη συζήτηση που γίνεται γύρω από τα μέτρα στους ναούς, μίλησε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης. Αναφορικά με τις εκκλησίες και τη δήλωση της Ιεράς Συνόδου για αδυναμία ελέγχου των πιστών που μπαίνουν στους ναούς, όπου και ζητούνται πιστοποιητικά ή […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βορίδης: “Μιλάνε για την εκκλησία αλλά δεν είδα ανησυχία για τον συγχρωτισμό στις πορείες”

Σε ότι αφορά την πιθανότητα για επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, ο κ. Βορίδης είπε πως «τηρείται η αρχή της αναλογικότητας, που λέει ότι αν υπάρχει ηπιότερο μέτρο, ακολουθείται το ηπιότερο μέτρο», αναφέροντας ότι εγείρεται και ζήτημα ανθρώπινων δικαιωμάτων, λέγοντας ενδεικτικά «τι θα κάνουμε; Θα βάζουμε τον άλλον με το ζόρι στο κρεβάτι, θα του τραβάμε το χέρι και θα του κάνουμε το εμβόλιο; Η υποχρεωτικότητα θα πρέπει να συνοδεύεται από κάποιου είδους κύρωση». Το άρθρο Βορίδης: “Μιλάνε για την εκκλησία αλλά δεν είδα ανησυχία για τον συγχρωτισμό στις πορείες” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο