H Pink ζήτησε χάρη δημοσίως από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και εκείνο ανταποκρίθηκε

19:02 - 26/11/2021

Σε μία κάπως ασυνήθιστη κίνηση, η Pink ζήτησε μια χάρη από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το έκανε δημοσίως μέσω Twitter. H δημοφιλής ερμηνεύτρια έγραψε στο tweet της πως «είμαι χορηγός σε δυο παιδιά φέτος για τα Χριστούγεννα που το μόνο που θέλουν είναι μια φανέλα σου. Δεν έχουν πολλά, αλλά είμαι αποφασισμένη να τους κάνω το χατίρι. Νομίζεις ότι μπορείς να μου στείλεις δυο φανέλες και να τους αλλάξεις τις ζωές; Ξέρω πως κάνεις καταπληκτικά πράγματα, αλλά…». Ο 36χρονος άσος απάντησε θετικά στο αίτημά της γράφοντας πως «με μεγάλη χαρά να βοηθήσω – Θα οργανώσω να στείλουν σε αυτά τα παιδιά κάποιες υπογεγραμμένες φανέλες, κανένα πρόβλημα». H Pink δεν διευκρίνισε για ποιον ακριβώς σκοπό θέλει τις φανέλε

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις