Κατερίνα Καραβάτου: Επέστρεψε στην εκπομπή, μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό – Τα πρώτα λόγια
14:00 - 27/11/2021
Μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό, η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε στην εκπομπή «Τι λες τώρα»
To άρθρο Κατερίνα Καραβάτου: Επέστρεψε στην εκπομπή, μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό – Τα πρώτα λόγια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε στην εκπομπή της μετά την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό
«Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές που μου στείλατε και τη θετική ενέργεια, τα είχα ανάγκη» είπε στο τηλεοπτικό κοινό
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καραβάτου: Επέστρεψε στην εκπομπή της μετά τη νόσησή της από κοροναϊό
Τι δήλωσε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καραβάτου – Η επιστροφή και οι δηλώσεις μετά την περιπέτεια της με τον κοροναϊό
Διαφορετική ήταν η σημερινή έναρξη της εκπομπής Τι Λες Τώρα!
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καραβάτου: Επέστρεψε στην εκπομπή της μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό
Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» επέστρεψε η Κατερίνα Καραβάτου, έπειτα από την περιπέτειά της με τον κορονοϊό, καθώς το τελευταίο τεστ που έκανε βγήκε αρνητικό. «Επειδή έχουν πέσει πολλά μαζεμένα, μήπως να τη δω εγώ αλλιώς; Μήπως εκπέμπω τα λάθος μηνύματα; Μήπως πρέπει να κάνω κάποιες δραστικές κινήσεις; Κάτι δεν πάει καλά… Και είπα να το δούμε έτσι! Καλό μεσημέρι σε όλους, χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Σας ευχαριστώ για τις ευχές που μου στείλατε και όλη τη θετική ενέργεια. Να σας πω; Την είχα πάρα πολύ ανάγκη μεταξύ μας», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Το ένα μετά το άλλο… Μου έχουν πάει τα πράγματα σερί εδώ και ένα εξάμηνο και δεν… καμιά φορά πέφτεις, οπότε είναι ωραίο να
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚατερίνα Καραβάτου: Η επιστροφή στην εκπομπή, μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό
H Κατερίνα Καραβάτου καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και είπε: «Επειδή έχουν πέσει πολλά μαζεμένα, μήπως να τη δω εγώ αλλιώς; Μήπως εκπέμπω τα λάθος μηνύματα; Μήπως πρέπει να κάνω κάποιες δραστικές κινήσεις; Κάτι δεν πάει καλά… Και είπα να το δούμε έτσι! Καλό μεσημέρι σε όλους, χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Σας ευχαριστώ για […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Καραβάτου: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό
Κανονικά στο πόστο της και στην παρουσίαση του Τι λες τώρα βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου, μετά την περιπέτεια που πέρασε […]
The post Κατερίνα Καραβάτου: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚατερίνα Καραβάτου: Επέστρεψε στην εκπομπή, μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό (Video)
Μετά την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό, η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε στην εκπομπή της.
Διαβάστε το στο topontiki.grΚατερίνα Καραβάτου: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό
Όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη της εκπομπής. Κανονικά στο πόστο της και στην παρουσίαση του Τι λες τώρα βρίσκεται η Κατερίνα Καραβάτου, μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό. «Επειδή έχουν πέσει πολλά μαζεμένα, μήπως να τη δω εγώ αλλιώς; Μήπως εκπέμπω τα λάθος μηνύματα; Μήπως πρέπει να κάνω κάποιες δραστικές κινήσεις; […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚατερίνα Καραβάτου: Επέστρεψε στην ζωντανή εκπομπή μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό – Τα συγκινητικά της λόγια
Στο τηλεοπτικό πλατό του «Τι λες Τώρα» επέστρεψε η Κατερίνα Καραβάτου μετά την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό. Η παρουσιάστρια εμφανώς καταβεβλημένη αλλά γεμάτη χαρά...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Καραβάτου: Επέστρεψε στην ζωντανή εκπομπή μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό – Τα συγκινητικά της λόγια
Διαβάστε το στο spoilersΚατερίνα Καραβάτου: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό
Mετά την περιπέτεια που έζησε με τον κορονοϊό, Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» το μεσημέρι του Σαββάτου. Με βραχνή φωνή λόγω των συμπτωμάτων, ανέφερε: Επειδή έχουν πέσει πολλά μαζεμένα, μήπως να τη δω εγώ αλλιώς; Μήπως εκπέμπω τα λάθος μηνύματα; Μήπως πρέπει να κάνω κάποιες δραστικές κινήσεις; Κάτι δεν πάει καλά… Και είπα να […]
The post Κατερίνα Καραβάτου: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr