Χάρης Ρώμας: «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα εμβόλια»

16:00 - 27/11/2021

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο Τι Λες Τώρα! και μίλησε για τον λόγο που χώρισε, μετά από δέκα χρόνια […] The post Χάρης Ρώμας: «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα εμβόλια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Η σχέση μου δεν ξέρω αν ήταν φοβική ή αν ήταν αντιεμβολιαστής»,  είπε ο αγαπημένος ηθοποιός

Διαβάστε το στο

Χάρης Ρώμας: Χώρισα μετά από 10 χρόνια για τα εμβόλια - Δεν συμφωνώ με τον Σερβετάλη

Διαβάστε το στο

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Τι Λες Τώρα!» και μίλησε για τον λόγο που χώρισε, μετά από δέκα χρόνια σχέσης. «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια. Είχαμε συζητήσει....

Διαβάστε το στο Zougla

Απίστευτη αποκάλυψη από τον Χάρη Ρώμα – Χώρισα μετά από δέκα χρόνια γιατί τα εμβόλια

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό του μετά από 10 χρόνια σχέσης

Διαβάστε το στο

Ρώμας: Χώρισα μετά από 10 χρόνια για τα εμβόλια, πίστευα στην απόλυτη αγάπη

Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή Τι Λες Τώρα! ο Χάρης Ρώμας. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό του μετά από 10 χρόνια σχέσης, την σχέση του με την πολιτική και την υποψηφιότητά του για τον δήμο Χαλανδρίου, αλλά και την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να εγκαταλείψει τον θίασο της παράσταση Ρινόκερος», αρνούμενος τα νέα μέτρα της πολιτείας. «Χώρισα μετά από 10 χρόνια. Μπορεί και να ήμουν έτοιμος να παντρευτώ. Πολλές φορές το θέλω μας μπερδεύεται με την πραγματικότητα. Πίστευα στην απόλυτη αγάπη. Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα απόψεων για ένα θέμα σημαντικό του σήμερα, τα εμβόλια και αν πρέπει να εμβολιαζόμαστε». Ο ηθοποιός και θιασάρχης παραδέχεται

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αναμφίβολα η πανδημία έφερε πολλά ζευγάρια μπροστά στα πραγματικά προβλήματα της σχέσης τους, ειδικότερα εν μέσω της καραντίνας όπου είχαν μεγαλύτερο χρόνο να περάσουν μαζί.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Απίστευτη αποκάλυψη από τον Χάρη Ρώμα: Χώρισα μετά από δέκα χρόνια για τα εμβόλια

Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή Τι Λες Τώρα! ο Χάρης Ρώμας. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό του μετά από 10 χρόνια σχέσης, την σχέση του με την πολιτική και την υποψηφιότητά του για τον δήμο Χαλανδρίου, αλλά και την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να εγκαταλείψει... The post Απίστευτη αποκάλυψη από τον Χάρη Ρώμα: Χώρισα μετά από δέκα χρόνια για τα εμβόλια appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Χάρης Ρώμας: «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια για τα εμβόλια – Η σχέση μου δεν ξέρω αν ήταν φοβική ή αν ήταν αντιεμβολιαστής» (vid)

«Χώρισα μετά από δέκα χρόνια. Το είχαμε συζητήσει για να παντρευτούμε. Πολλές φορές συμβαίνει το θέλω μας να μπερδεύεται με την πραγματικότητα. Έχω τεράστια αγάπη για την ιστορία που ζήσαμε δέκα χρόνια και δεν μπορώ να το διαγράψω. Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα κι είχαμε διαφορά απόψεων. Για τα εμβόλια να το πούμε… Η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χάρης Ρώμας: Χώρισε μετά από δέκα χρόνια σχέσης γιατί... διαφωνούσαν για το εμβόλιο

Ο Χάρης Ρώμας παραδέχτηκε ότι χώρισε με την επί δέκα χρόνια σχέση του γιατί δεν ήθελε να εμβολιαστεί - "Είχαμε μιλήσει και για γάμο"

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Χάρης Ρώμας: “Χώρισα μετά από 10 χρόνια σχέσης για τα εμβόλια” (vid)

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ότι χώρισε με την σχέση του, επειδή διαφωνούσαν για τα εμβόλια. Το άρθρο Χάρης Ρώμας: “Χώρισα μετά από 10 χρόνια σχέσης για τα εμβόλια” (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Χάρης Ρώμας: Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα εμβόλια

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Χ.Ρώμας: «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια γιατί η σχέση μου δεν ήθελε να εμβολιαστεί»

Ο Χάρης Ρώμας μάλλον δεν μπορεί να συνυπάρχει με ανεμβολίαστους, καθώς μετά την πρόσφατη αποκάλυψη ότι έδιωξε ηθοποιό γιατί ήταν ανεμβολίαστος, αποκάλυψε ότι χώρισε και με τη σχέση του γιατί είχαν διαφορετική άποψη για τα εμβόλια.  «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια. Το είχαμε συζητήσει για να παντρευτούμε. Πολλές φορές συμβαίνει το θέλω μας να μπερδεύεται με την πραγματικότητα. Έχω τεράστια αγάπη για την ιστορία που ζήσαμε δέκα χρόνια και δεν μπορώ να το διαγράψω. Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα κι είχαμε διαφορά απόψεων. Για τα εμβόλια να το πούμε. Η σχέση μου δεν ξέρω αν ήταν φοβική ή αν ήταν αντιεμβολιαστής. Έχουν παρουσιαστεί σε όλα τα φάρμακα κατά καιρούς παρενέργειες», είπε ο γνωστός ηθοποιός

Διαβάστε το στο pronews.gr

“Η σχέση μου δεν ξέρω αν ήταν φοβική ή αν ήταν αντιεμβολιαστής” είπε ο Χάρης Ρώμας. Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο Τι Λες Τώρα! και μίλησε για τον λόγο που χώρισε, μετά από δέκα χρόνια σχέσης. «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια. Το είχαμε συζητήσει για να παντρευτούμε. Πολλές φορές συμβαίνει το θέλω μας να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Χάρης Ρώμας: Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα εμβόλια, σκεφτόμασταν να παντρευτούμε

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου ήταν σήμερα ο Χάρης Ρώμας που μίλησε για το θέμα με τους εμβολιασμούς αλλά και το χωρισμό του. Ο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χάρης Ρώμας: Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα εμβόλια, σκεφτόμασταν να παντρευτούμε

Διαβάστε το στο spoilers

Ρώμας: «Χώρισα μετά από 10 χρόνια για τα εμβόλια, πίστευα στην απόλυτη αγάπη» (vid)

«Οριακό αυτό που έκανε ο Σερβετάλης, δεν συμφωνώ αλλά ο θιασάρχης φαίνεται στα δύσκολα» Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή Τι Λες Τώρα! ο Χάρης Ρώμας. Ο αγαπημένος ηθοποιός…

Διαβάστε το στο politik.gr

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» και αναφέρθηκε και στον χωρισμό του μετά από δέκα χρόνια σχέσης. Όπως εξήγησε στην εκπομπή υπήρχε διαφορά απόψεων στο θέμα των εμβολίων. « Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα κι είχαμε διαφορά απόψεων. Για τα εμβόλια να το πούμε… Η σχέση μου δεν ξέρω αν ήταν ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Η αποκάλυψη του ηθοποιού

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ο Ρώμας αποκαλύπτει – «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα εμβόλια» (vid)

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό του μετά από 10 χρόνια σχέσης.

Διαβάστε το στο to10.gr

"Η σχέση μου δεν ξέρω αν ήταν φοβική ή αν ήταν αντιεμβολιαστής" είπε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Αναμφίβολα η πανδημία έφερε πολλά ζευγάρια μπροστά στα πραγματικά προβλήματα της σχέσης τους, ειδικότερα εν μέσω της καραντίνας όπου είχαν μεγαλύτερο χρόνο να περάσουν μαζί. Μπροστά σε αυτό, βρέθηκε και ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος, Χάρης Ρώμας, ο οποίος χώρισε ύστερα από δέκα χρόνια σχέσης. Όπως είπε, στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!», υπήρχε διαφορά απόψεων […] The post Χάρης Ρώμας: «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα εμβόλια» appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

Χάρης Ρώμας: «Χώρισα μετά από 10 χρόνια σχέσης για τα εμβόλια. Είμασταν έτοιμοι να παντρευτούμε»

Χάρης Ρώμας: «Χώρισα μετά από 10 χρόνια σχέσης για τα εμβόλια. Είμασταν έτοιμοι να παντρευτούμε» «Η σχέση μου δεν ξέρω αν ήταν φοβική ή αν ήταν αντιεμβολιαστής»,  είπε ο αγαπημένος ηθοποιός Αναμφίβολα η πανδημία έφερε πολλά ζευγάρια μπροστά στα πραγματικά προβλήματα της σχέσης τους, ειδικότερα εν μέσω της καραντίνας όπου είχαν μεγαλύτερο χρόνο να περάσουν μαζί.  Μπροστά […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο