Συγκινεί ο Δημήτρης Καραϊβάζ: «Το τελευταίο δώρο που θα κάνω στον πατέρα μου είναι να εκθέσω τους δολοφόνους του»

07:54 - 28/11/2021

Ο γιος του δολοφονημένου δημοσιογράφου συγκλονίζει με μια επιστολή – δώρο στον πατέρα του με αφορμή τα χθεσινά γενέθλια του Συγκεκριμένα στην επιστολή που ζήτησε να δημοσιοποιηθεί στο κεντρικό δελτίο…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Καραϊβάζ: «Ένα τελευταίο δώρο στον πατέρα μου»

Ο γιος του δημοσιογράφου Γεώργιου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε τον περασμένο Απρίλιο, έγραψε ένα κείμενο επιστολή και ζήτησε να δημοσιοποιηθεί στο...

Διαβάστε το στο Zougla

Γιώργος Καραϊβάζ: «Ένα τελευταίο δώρο στον πατέρα μου» – Η επιστολή του γιου του

«Το τελευταίο δώρο, που θα κάνω στον πατέρα μου, είναι να εκθέσω τους δολοφόνους του», έγραψε ο γιος του Δημήτρης.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Δημήτρης Καραϊβάζ: «Ένα τελευταίο δώρο στον πατέρα μου»

Ο γιος του δημοσιογράφου Γεώργιου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε τον περασμένο Απρίλιο, έγραψε ένα κείμενο επιστολή και ζήτησε να δημοσιοποιηθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή: «Είμαι ο Δημήτρης Καραϊβάζ, γιος το δολοφονημένου δημοσιογράφου Γεωργίου Καραϊβάζ. Το τελευταίο δώρο, που θα κάνω στον πατέρα μου, είναι να εκθέσω τους δολοφόνους του. Οι δολοφόνοι του πατέρα μου δεν ήταν δύο άνδρες καβάλα σε ένα μηχανάκι, ούτε ένας ιθύνων νους, που έδινε εντολές. Ο πατέρας μου είχε ξαναβρεθεί στο στόχαστρο εκτελεστών, καθώς ήταν επικηρυγμένος και από τη 17 Νοέμβρη και από όμοιες με αυτή οργανώσεις. »Ακόμη και με τη […] The post Δημήτρης Καραϊβάζ: «Ένα τελευταίο δώρ

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά