Πηνελόπη Πλάκα: Οι ακρότητες θαυμαστή της που την οδήγησαν στη δικαιοσύνη

20:59 - 25/12/2019

Σε συνέντευξη της στο Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη η Πηνελόπη Πλάκα  μίλησε για τον "θαυμαστή", που την έκανε να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη. Έχεις αντιμετωπίσει ποτέ ακρότητες από θαυμαστές σου; Ναι, φυσικά, μου έχει τύχει. Όμως δεν ξέρω καν αν αυτοί οι άνθρωποι είναι θαυμαστές ή κάτι άλλο. Ο θαυμαστής, θα έρθει ευγενικά, θα σου πει δυο λόγια και τέλος. Μου έχει συμβεί να με ενοχλεί κάποιος, στέλνοντας μου επίμονα μηνύματα, να γίνεται εμμονικός. Ξεπέρασε τα όρια και τα φυσιολογικά πλαίσια. Έχουν κάτι σκοτεινό όλα...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει