Μάρα Μεϊμαρίδη για Χρήστο Σαντικάϊ και περί… ράτσας: «Δεν έκανα κανένα λάθος»
13:30 - 28/11/2021
Νέες δηλώσεις έκανε η Μάρα Μεϊμαρίδη για τον Χρήστο Σαντικάϊ. Η παίκτρια του J2US και συνεργάτιδα
To άρθρο Μάρα Μεϊμαρίδη για Χρήστο Σαντικάϊ και περί… ράτσας: «Δεν έκανα κανένα λάθος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάρα Μεϊμαρίδη για Χρήστο Σαντικάϊ: «Τελειώσανε τώρα αυτά με το σαλιγκάρι πως τον λένε»
Η Μάρα Μεϊμαρίδη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έκανε νέες δηλώσεις για τον Χρήστο Σαντικάϊ, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜάρα Μεϊμαρίδη για Χρήστο Σαντικάι: «Τελειώσαν αυτά με τον σαλιγκάρι, πως τον λένε»
Στο θέμα Χρήστος Σαντικάι επανήλθε η Μάρα Μεϊμαρίδη, όταν ρωτήθηκε από τον ρεπόρτερ του MEGA, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση […]
The post Μάρα Μεϊμαρίδη για Χρήστο Σαντικάι: «Τελειώσαν αυτά με τον σαλιγκάρι, πως τον λένε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜάρα Μεϊμαρίδη: Επιμένει για τα περί… ράτσας – «Δεν έκανα κανένα λάθος»
Νέες δηλώσεις για τον Χρήστο Σαντικάϊ έκανε η Μάρα Μεϊμαρίδη.
Διαβάστε το στο topontiki.grΜάρα Μεϊμαρίδη για Χρήστο Σαντικάι: «Τελειώσαν αυτά με τον σαλιγκάρι πως τον λένε»
Στο θέμα Χρήστος Σαντικάι επανήλθε η Μάρα Μεϊμαρίδη, όταν ρωτήθηκε από ρεπόρτερ τηλεοπτικού σταθμούν έχει μιλήσει με την Λάουρα Νάργες μετά απο το σχόλιο για την καταγωγή του τραγουδιστή.
Πιο συγκεκριμένα, η Μάρα Μεϊμαρίδη τόνισε πως «δεν την έχω δει καθόλου την Λάουρα Νάργες. Δεν το τράκαρα πουθενά αυτό το κορίτσι. Επειδή κρυώνω και είμαι κουκουλωμένη στο καρότσι μου, κάθομαι εκεί και δεν με βλέπει κανένας».
«Δεν έκανα κανένα λάθος! Με συγχωρείς… It’s all right! Τελειώσαν τώρα αυτά με τον σαλιγκάρι, πως τον λένε! Είπα ότι ανθρωπολογικά υπάρχουν πέντε ράτσες. Ανοίξτε και το google να το δείτε», πρόσθεσε η Μ. Μεϊμαρίδη.
«Ποιος λέει ότι έχει καταργηθεί ο ορισμός ράτσα για τους ανθρώπους; Την επισ
Διαβάστε το στο pronews.gr