Νέα δήλωση Μ.Μεϊμαρίδη για τον Χ.Σαντικάϊ: «Τελειώσανε τώρα αυτά με το σαλιγκάρι πως τον λένε»
15:10 - 28/11/2021
Νέες δηλώσεις για τον Χρήστο Σαντικάϊ έκανε η Μάρα Μεϊμαρίδη, η οποία προσφάτως είχε πει «τι ράτσα είναι ο Σαντικάϊ;».
«Δεν την έχω δει καθόλου την Λάουρα Νάργες, επειδή κρυώνω και είμαι κουκουλωμένη στο καρότσι μου κάθομαι εκεί και δεν με βλέπει κανένας. Με συγχωρείς, ήταν όλο σωστό. Τελειώσανε τώρα αυτά με το σαλιγκάρι πως τον λένε» σημείωσε αρχικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.
Και συνέχισε: «Είπα ότι ανθρωπολογικά υπάρχουν 5 ράτσες ανοίξτε και το Google να το δείτε. Το 2019 βγήκε σε ένα χαρτί και γράφει για ανθρώπινες ράτσες, λοιπόν την επιστήμη μου την παρακολουθώ. Τα 7 δισεκατομμύρια που υπάρχουν στον κόσμο, όλοι γύρω γύρω και οι 5 ράτσες καταγόμαστε από ένα χωριουδάκι της Ανατολικής Αφρικής από 6 γυνα
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέο αδιανόητο σχόλιο της Μεϊμαρίδη για Σαντικάι: «Τελείωσαν αυτά με τον σαλιγκάρι, πως τον λένε» (vid)
Διαβάστε το στο Νέο αδιανόητο σχόλιο της Μεϊμαρίδη για Σαντικάι: «Τελείωσαν αυτά με τον σαλιγκάρι, πως τον λένε» (vid)
Η Μάρα Μεϊμαρίδη επανήλθε με ένα ακόμα αδιανόητο σχόλιο για τον Χρήστο Σαντικάι.
Διαβάστε το στο Το τερμάτισε η Μάρα Μεϊμαρίδη για Σαντικάι: «Τελείωσαν αυτά με τον σαλιγκάρι, πως τον λένε» (vid)
Η Μάρα Μεϊμαρίδη τόνισε: «Δεν την έχω δει καθόλου την Λάουρα Νάργες. Δεν το τράκαρα πουθενά αυτό το κορίτσι. Επειδή κρυώνω και είμαι κουκουλωμένη στο καρότσι μου, κάθομαι εκεί και δεν με βλέπει κανένας». Και συνέχισε: «Δεν έκανα κανένα λάθος! Με συγχωρείς… It’s all right! Τελειώσαν τώρα αυτά με τον σαλιγκάρι, πως τον λένε! Είπα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝέο αδιανόητο σχόλιο της Μεϊμαρίδη για Σαντικάι: «Τελείωσαν αυτά με τον σαλιγκάρι, πως τον λένε»
Στο θέμα του Χρήστου Σαντικάι αναφέρθηκε η Μάρα Μεϊμαρίδη, όταν ρωτήθηκε από τον ρεπόρτερ του MEGA, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου live του J2US, αν έχει μιλήσει με την Λάουρα Νάργες. Πριν από μερικές μέρες είχε κάνει ένα ρατσιστικό σχόλιο για την καταγωγή του τραγουδιστή. Η Μάρα Μεϊμαρίδη τόνισε: «Δεν την έχω δει […]
Διαβάστε το στο irafina.gr