Ελβετία – Μετάλλαξη Όμικρον: Πρώτο πιθανό κρούσμα σε έναν ταξιδιώτη από τη Ν. Αφρική

23:24 - 28/11/2021

Οι αρχές της Ελβετίας ανακοίνωσαν απόψε ότι εντόπισαν ένα «πιθανό πρώτο κρούσμα» της παραλλαγής Όμικρον στην Ελβετία, σε έναν ταξιδιώτη... The post Ελβετία – Μετάλλαξη Όμικρον: Πρώτο πιθανό κρούσμα σε έναν ταξιδιώτη από τη Ν. Αφρική appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μετάλλαξη Όμικρον: Σε προληπτική καραντίνα πέντε Έλληνες ταξιδιώτες από την Αφρική (Βίντεο)

Πρόκειται για τρεις ναυτικούς και ένα ζευγάρι

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μετάλλαξη Όμικρον: Τα κρούσματα στη Σκωτία δεν συνδέονται με ταξίδια στην Αφρική

Κάποια από τα έξι κρούσματα της νέας μετάλλαξης Όμικρον που εντοπίστηκαν στη Σκωτία, δεν συνδέονται με ταξίδια στη νότια Αφρική, ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Σκωτίας, Τζον Σουίνι. Η διαπίστωση αυτή δείχνει πως η νέα μετάλλαξη Όμικρον εξαπλώνεται ήδη μέσα στην κοινότητα της Σκωτίας. Νωρίτερα, η Βρετανία ανακοίνωσε τον εντοπισμό τριών κρουσμάτων της νέας ... Περισσότερα To άρθρο Μετάλλαξη Όμικρον: Τα κρούσματα στη Σκωτία δεν συνδέονται με ταξίδια στην Αφρική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μετάλλαξη Όμικρον – Ολλανδία: Και 14ο κρούσμα μεταξύ των επιβατών από τη Νότια Αφρική

Αυξάνονται οι μολύνσεις της μετάλλαξης Όμικρον στην Ολλανδία μεταξύ των επιβατών που έφτασαν στο Άμστερνταμ την περασμένη Παρασκευή από τη Νότια Αφρική, καθώς βρέθηκε ένα ακόμα θετικό κρούσμα.  Ο αριθμός των ατόμων που έχουν μολυνθεί από την μετάλλαξη Όμικρον στην Ολλανδία είναι πλέον 14 όπως έγινε σήμερα γνωστό από τον υπουργό Υγείας της Ολλανδίας με ... Περισσότερα To άρθρο Μετάλλαξη Όμικρον – Ολλανδία: Και 14ο κρούσμα μεταξύ των επιβατών από τη Νότια Αφρική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μετάλλαξη Όμικρον – Ολλανδία: Και 14ο κρούσμα μεταξύ των επιβατών από τη Νότια Αφρική

Τρομάζει την Ευρώπη η μετάλλαξη Όμικρον, με την Ολλανδία να ανακοινώνει ένα νέο κρούσμα της ανησυχητικής παραλλαγής μεταξύ των επιβατών που ήλθαν από τη Νότια Αφρική και διαγνώστηκαν θετικοί στην Covid-19 την Παρασκευή, κατά την άφιξή τους στο Άμστερνταμ. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που φέρουν την παραλλαγή ανέρχεται πλέον σε 14, έγινε σήμερα γνωστό από τον υπουργό Υγείας της Ολλανδίας. «Χάρη στον προσδιορισμό αλληλουχίας, επιβεβαιώθηκε τώρα σε 14 άτομα ότι πρόκειται για την παραλλαγή Όμικρον», ανέφερε σε μια επιστολή στο κοινοβούλιο ο υπουργός Ούγκο ντε Γιονγκ. Ο Γιονγκ ανακοίνωσε χθες ότι 13 επιβάτες που είχαν φύγει από τη Νότια Αφρική και είχαν διαγνωστεί θετικοί στην covid-19 την Π

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μετάλλαξη Όμικρον: Τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε Ισπανία-Σουηδία

Πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε Ισπανία και Σουηδία

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μετάλλαξη Ομικρον: Πρώτο κρούσμα στην Ισπανία

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της μετάλλαξης Ομικρον στην Ισπανία, είναι δυστυχώς γεγονός.Ένα πρώτο κρούσμα της μετάλλαξης Ομικρον, η οποία εξαπλώνεται παγκοσμίως, εντοπίστηκε στην Ισπανία, ανακοίνωσε σήμερα ένα νοσοκομείο στη Μαδρίτη. «Το μικροβιολογικό τμήμα του νοσοκομείου Gregorio Marañon της Μαδρίτης ανακοίνωσε την πρώτη ταυτοποίηση της παραλλαγής Όμικρον στην Ισπανία», ανέφερε το κρατικό αυτό ίδρυμα στο Twitter, διευκρινίζοντας πως πρόκειται για «έναν ταξιδιώτη από τη Νότια Αφρική». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο ασθενής βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)