«Βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα»: Λαϊκά δικαστήρια από τους οπαδούς έξω από την Τούμπα

23:26 - 28/11/2021

Οι αποδοκιμασίες των οπαδών προς τους παίκτες συνεχίστηκαν και έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας. Η ένταση στην Τούμπα συνεχίστηκε και μετά τη λήξη του ματς. Οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια και αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες του ΠΑΟΚ, δίνοντας συνέχεια στην ένταση που επικράτησε εντός αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα, ανάμεσα στις αποδοκιμασίες ακούστηκαν και συνθήματα, […] The post «Βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα»: Λαϊκά δικαστήρια από τους οπαδούς έξω από την Τούμπα appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εμφύλιος στον ΠΑΟΚ: Λαϊκά δικαστήρια έξω από την Τούμπα!

Δεν άντεξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να βλέπουν να κερδίζει το ποδόσφαιρο. Και ποδόσφαιρο στην Τούμπα έπαιξε ο Άρης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν λαϊκά δικαστήρια έξω από το γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα. The post Εμφύλιος στον ΠΑΟΚ: Λαϊκά δικαστήρια έξω από την Τούμπα! appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

ΒΙΝΤΕΟ: «Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα! Κοπρόσκυλα»! Άγριο κράξιμο κατά την αναχώρηση από την Τούμπα

ΒΙΝΤΕΟ: «Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα! Κοπρόσκυλα»! Άγριο κράξιμο κατά την αναχώρηση από την Τούμπα 29/11/2021 Εξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας συγκεντρώθηκαν αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Αρη. Εκεί εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους με συνθήματα και υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες. Μόλις αντιλήφθηκαν ότι άρχισε η επιβίβαση των ποδοσφαιριστών στο πούλμαν άρχισαν τα ξεφωνητά φωνάζοντας «βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα» και «κοπρόσκυλα». Στο χώρο βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απομάκρυναν τον κόσμο και δεν... ξέφυγε η κατάσταση.

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Τα highlights της ΤΡΙΑΡΑΣ (VID)

Κλάμα Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι περίεργοι σε αυτό το γήπεδο – Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ»

Ανάρτηση Original 21 για τον Μιχάλη: «Για σένα αδερφέ μας»

ΑΕΚ1924 TV: Live η συνέντευξη Τύπου του Αλμέιδα μετά τη μεγάλη νίκη (VID)

Σπόραρ: «Η ΑΕΚ κυριάρχησε και πήρε τη νίκη»

Πόνσε: «Είναι μία μεγάλη νίκη. Θέλαμε να δείξουμε τις προθέσεις μας»