Κλάμα Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι περίεργοι σε αυτό το γήπεδο – Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ»

23:37 - 24/04/2024

Εκνευρισμένος για τη διαιτησία του ντέρμπι με την ΑΕΚ και το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Κώτσιρα ο Φατίχ Τερίμ, που παραδέχτηκε όμως την ανωτερότητα της Ένωσης. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τούρκος τεχνικός: Τι έφταιξε και ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε έτσι: Δεν παίξαμε καλά σήμερα. Να ξεκινήσω λέγοντας συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας. Παίξανε καλά, άξιζαν τη […] The post Κλάμα Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι περίεργοι σε αυτό το γήπεδο – Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι λίγο περίεργοι σε αυτό το γήπεδο όποτε έρχονται»

Ο Φατίχ Τερίμ στάθηκε στο κομμάτι της διαιτησίας μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ ενώ αναφέρθηκε και στην εμφάνιση της ομάδας του.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι λίγο περίεργοι σε αυτό το γήπεδο όποτε έρχονται»

Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι λίγο περίεργοι σε αυτό το γήπεδο όποτε έρχονται» 24/04/2024 Ο Παναθηναϊκός έχασε σημαντικό έδαφος για το πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε με 3-0 από την ΑΕΚ εκτός έδρας και πλέον είναι στο -4 από την κορυφή. Ο Φατίχ Τερίμ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το κομμάτι της διαιτησίας και έδειξε τη δυσαρέσκεια του,ενώ αναφέρθηκε και στην εμφάνιση της ομάδας του. Τι έφταιξε και ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε έτσι: «Δεν παίξαμε καλά σήμερα. Να ξεκινήσω λέγοντας συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας. Παίξανε καλά, άξιζαν τη νίκη σήμερα. Δεν παίξαμε καλά, μόλις δεχτήκαμε νωρίς το γκολ, χάλασε η ισορροπία μας. Όσο περνούσε η ώρα, συνεχίσαμε να παίζουμε

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Τα highlights της ΤΡΙΑΡΑΣ (VID)

Ανάρτηση Original 21 για τον Μιχάλη: «Για σένα αδερφέ μας»

ΑΕΚ1924 TV: Live η συνέντευξη Τύπου του Αλμέιδα μετά τη μεγάλη νίκη (VID)

Σπόραρ: «Η ΑΕΚ κυριάρχησε και πήρε τη νίκη»

Πόνσε: «Είναι μία μεγάλη νίκη. Θέλαμε να δείξουμε τις προθέσεις μας»

Ιωαννίδης: «Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων – Πλέον δεν είναι στο χέρι μας»