Ελβετία: Υποψίες ότι εντοπίστηκε κρούσμα της μετάλλαξης Όμικρον - Τι ανακοίνωσε η Υπηρεσία Υγείας

00:02 - 29/11/2021

Οι αρχές της Ελβετίας ανακοίνωσαν απόψε ότι εντόπισαν ένα «πιθανό πρώτο κρούσμα» της παραλλαγής Όμικρον στην Ελβετία, σε έναν ταξιδιώτη που επέστρεψε από τη Νότια Αφρική, ο οποίοσ επέστεψε πριν από περίπου μία εβδομάδα. Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η ανάλυση του γονιδιώματος και θα εξακριβωθεί αν είναι όντως φορέας της παραλλαγής αυτής, ανέφερε η ομοσπονδιακή υπηρεσία Υγείας σε ανάρτησή της στο Twitter. Η Ελβετία απαγόρευσε την Παρασκευή επ’ αόριστον την είσοδο όλων των ταξιδιωτών από τη Νότια Αφρική, την Μποτσουάνα, την Εσουατίνι, το Λεσότο, τη Μοζαμβίκη, τη Ναμίμπια και τη Ζιμπάμπουε. Εξαιρούνται μόνο οι Ελβετοί πολίτες και όσοι έχουν άδεια παραμονής στη χώρα. Οι ταξιδιώτες από αυτήν την

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις