Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν κάμποσες μέρες κλινικά νεκρή στην εντατική»
08:30 - 29/11/2021
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μαίρη Χρονοπούλου στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή “Τετ α Τετ”. Η […]
The post Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν κάμποσες μέρες κλινικά νεκρή στην εντατική» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαίρη Χρονοπούλου: Ήμουν κάμποσες μέρες κλινικά νεκρή στην εντατική
Η ηθοποιός μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία της τα τελευταία 20 χρόνια
Διαβάστε το στο H Μαίρη Χρονοπούλου εξομολογείται: «Ήμουν κάμποσες μέρες κλινικά νεκρή στην εντατική»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» παραχώρησε η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που την άφησε σχεδόν παράλυτη, αλλά...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαίρη Χρονοπούλου: Ήμουν για κάμποσες μέρες κλινικά νεκρή στην εντατική (Video)
Για το τροχαίο που την άφησε σχεδόν παράλυτη αλλά και ένα φρικτό περιστατικό που βίωσε όταν τα ρούχα της έπιασαν φωτιά και κάηκε το δέρμα της, μίλησε σε συνέντευξή της η Μαίρη Χρονοπούλου.
Διαβάστε το στο topontiki.grΜαίρη Χρονοπούλου: «Μέχρι πέρυσι ήμουν σχεδόν παράλυτη - Ήμουν κάμποσες μέρες κλινικά νεκρή»
Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που την άφησε σχεδόν παράλυτη, αλλά και για το φρικτό περιστατικό που η ίδια έπαθε σοβαρά εγκαύματα όταν άρπαξε φωτιά η μπλούζα της.
«Μέχρι πέρυσι ήμουν σχεδόν παράλυτη, δεν μπορούσα να περπατήσω. Τώρα περπατάω, κινούμαι, βγαίνω. Και προσωπικά αισθάνομαι τέλεια αυτό τον καιρό», είπε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου.
Για το τροχαίο ατύχημα που είχε το 1999, η Μαίρη Χρονοπούλου είπε: «Φρικτοί πόντοι, εγχειρήσεις… Εγώ ήμουν με μια τζιπάρα και η άλλη οδηγός με ένα μικρό αμαξάκι. Με τουμπάρισε και έσπασα στα δύο. Ήταν μια 20ετία φρίκης».
«Έσκυψα να δω πάνω από ένα κερί, άρπαξε φωτιά η μπλούζα και με έκαψε ολόκληρη. Έκανα 11 εγχειρήσεις. Τέτοιοι πόνοι, να θε
Διαβάστε το στο pronews.grΜαίρη Χρονοπούλου: Ήμουν κάμποσες μέρες κλινικά νεκρή στην εντατική
Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που την άφησε σχεδόν παράλυτη, αλλά και για το φρικτό περιστατικό που η ίδια έπαθε σοβαρά εγκαύματα όταν άρπαξε φωτιά η μπλούζα της. «Μέχρι πέρυσι ήμουν σχεδόν παράλυτη, δεν μπορούσα να περπατήσω. Τώρα περπατάω, κινούμαι, βγαίνω. Και προσωπικά αισθάνομαι τέλεια αυτό τον καιρό», είπε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου. Για το τροχαίο […]
Διαβάστε το στο dete.gr