«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είπε… είσαι εξώφυλλο με την Εθνική Σταρ και πηγαίνεις και τιμάς τη Μιμή Ντενίση;»

13:16 - 29/11/2021

Ο Μάκης Δελαπόρτας έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για τη φιλία του με την Αλίκη […] The post «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είπε… είσαι εξώφυλλο με την Εθνική Σταρ και πηγαίνεις και τιμάς τη Μιμή Ντενίση;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είπε: ‘Είσαι εξώφυλλο με την Εθνική Σταρ και πηγαίνεις και τιμάς τη Μιμή Ντενίση;’»

Ο ηθοποιός θυμήθηκε τη γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και πως αυτή του άλλαξε τη ζωή

Διαβάστε το στο

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είπε… είσαι εξώφυλλο με την Εθνική Σταρ και πηγαίνεις και τιμάς τη Μιμή Ντενίση;»

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε πολλά χρόνια να φάει κατσικάκι, το έφαγε γιατί της είπε η Ρένα… έλα βρε Αλίκη μου, φάε λίγο κατσικάκι να λιγδώσει το έντερό σου». Ο Μάκης Δελαπόρτας έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για τη φιλία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Ρένα Βλαχοπούλου, αλλά και την […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είπε – ‘Είσαι εξώφυλλο με την Εθνική Σταρ και πηγαίνεις και τιμάς τη Μιμή Ντενίση;’»

Ο ηθοποιός θυμήθηκε τη γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και πως αυτή του άλλαξε τη ζωή

Διαβάστε το στο to10.gr

Μάκης Δελαπόρτας: "Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είπε… είσαι εξώφυλλο με την Εθνική Σταρ και πηγαίνεις και τιμάς τη Μιμή Ντενίση;"

Όσα εξομολογήθηκε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο