Θετικός στον κορωνοϊό ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου
17:12 - 29/11/2021
Αν και πλήρως εμβολιασμένος-με το εμβόλιο της Astra Zeneca-ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ νοσεί από κορωνοϊό. Κάνοντας τον τακτικό έλεγχο, καθώς καθημερινά έρχεται σε επαφές με δεκάδες Τρικαλινούς, ενώ ταξιδεύει και ανά την Ελλάδα λόγω των υποχρεώσεων που απορρέουν εκ της θέσεώς του, βρέθηκε θετικός. Ο ίδιος κοινοποίησε το γεγονός μέσω της […]
Διαβάστε Περισσότερα στο trikalavoice.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κορωνοϊός: Θετικός ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου νόσησε αν και ήταν πλήρως εμβολιασμένος – Με χιούμορ το μήνυμά του στο Facebook
Διαβάστε το στο Θετικός στον κοροναϊό ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου
Τι έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook
Διαβάστε το στο Τρίκαλα: Θετικός στον κορονοϊό ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου – Το χιουμοριστικό μήνυμα
Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω facebook. Ο Δημήτρης Παπαστεργίου είναι πλήρως εμβολιασμένος και αντιμετώπισε το νέο με χιούρ και αισιοδοξία όπως φαίνεται στην ανάρτησή του. «Καλώς το παιδί! Και επίσημα θετικός στον covid από σήμερα (με pcr), αρχίζω να σκέφτομαι πώς θα ... Περισσότερα
To άρθρο Τρίκαλα: Θετικός στον κορονοϊό ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου – Το χιουμοριστικό μήνυμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Θετικός στον κορονοϊό ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου
Θετικός στον κορονοϊό είναι ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στο Facebook. Ο κ. Παπαστεργίου ανακοίνωσε το αποτέλεσμα του PCR τεστ που έκανε, ενώ με χιούμορ περιγράφει τις πρώτες στιγμές της καραντίνας, αλλά και όσα αναμένεται να κάνει όσο θα βρίσκεται στο σπίτι. Μάλιστα ο ίδιος αναφέρει πως έχει εμβολιαστεί με AstraZeneca ενώ προτρέπει τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Αντιμετωπίζοντας με χιούμορ την καραντίνα Η ανάρτηση του: «Καλώς το παιδί! Και επίσημα θετικός στον covid από σήμερα (με pcr), αρχίζω να σκέφτομαι πώς θα περάσω τόσες μέρες στο σπίτι. Έκανα ήδη backup στον υπολογιστή, έβαλα τα λαμπάκ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤρίκαλα: Θετικός στον κορωνοϊό ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου – Το χιουμοριστικό μήνυμα
Με κορωνοϊό διαγνώστηκε ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω facebook.
Διαβάστε το στο thebest.grΘετικός στον κορονοϊό ο δήμαρχος Τρικάλων, Δημήτρης Παπαστεργίου - "Εχω εμπιστοσύνη και στον... Astra και στον Zeneca"
Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο δήμαρχος Τρικάλων, Δημήτρης Παπαστεργίου. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποίησε ο ίδιος, κάνοντας έκκληση σε όλους για εμβολιασμό.
Διαβάστε το στο thetoc.grΘετικός στον covid ο εμβολιασμένος δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου
Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, που μετά το αποτέλεσμα του τεστ PCR το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Facebook.
Το άρθρο Θετικός στον covid ο εμβολιασμένος δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΘετικός στον κορωνοϊό ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης
Στον τακτικό μοριακό έλεγχο που κάνω σχεδόν σε καθημερινή βάση για την ανίχνευση covid, το αποτέλεσμα βγήκε θετικό. Αυτή τη στιγμή έχω ήπια συμπτώματα και είμαι σε επικοινωνία με τον γιατρό μου ώστε να ακολουθήσω τις σχετικές ιατρικές συστάσεις και οδηγίες. Προφανώς θα συνεχίσω τις δραστηριότητές μου από "απόσταση" και διαδικτυακά....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Θετικός στον κορωνοϊό ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης
Διαβάστε το στο sinidisi.grΚορωνοϊός: Θετικός ο δήμαρχος Τρικάλων Δημήτρης Παπαστεργίου
Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, που μετά το αποτέλεσμα του τεστ PCR το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Facebook.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΜε κορωνοϊό ο Προεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου
Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, που μετά το αποτέλεσμα του τεστ PCR το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Facebook. Ο κ. Παπαστεργίου νόσησε αν και πλήρως εμβολιασμένος με το εμβόλιο της AstraZeneca. Μέχρι στιγμής, δεν έχει συμπτώματα, πλην ενός συναφιού, ωστόσο όπως εξηγεί, είναι ακόμη νωρίς. «Εμβολιαστείτε, προσέχετε και όλα θα πάνε
Το άρθρο Με κορωνοϊό ο Προεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΘετικός στον κορωνοϊό ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε σήμερα, Δευτέρα, ο βουλευτής νομού Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΘετικός στον κορωνοϊό ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Καραγκούνης
Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Καραγκούνης, με ανάρτησή του στο Facebook, ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
“Στον τακτικό μοριακό έλεγχο που κάνω σχεδόν σε καθημερινή βάση για την ανίχνευση covid, το αποτέλεσμα βγήκε θετικό. Αυτή τη στιγμή έχω ήπια συμπτώματα και είμαι σε επικοινωνία με τον γιατρό μου ώστε να ακολουθήσω τις σχετικές ιατρικές συστάσεις και οδηγίες.
Προφανώς θα συνεχίσω τις δραστηριότητές μου από «απόσταση» και διαδικτυακά. Καλή δύναμη και υγεία σε όλες και σε όλους!”, έγραψε ο Κώστας Καραγκούνης.
Διαβάστε το στο pronews.grΘετικός στον κορονοϊό ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης
Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης.Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης. Με ανάρτησή του στα social media αναφέρει πως παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και βρίσκεται σε επικοινωνία με τον γιατρό του, ενώ θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του διαδικτυακά. «Στον τακτικό μοριακό έλεγχο που κάνω σχεδόν σε καθημερινή βάση για την ανίχνευση covid, το αποτέλεσμα βγήκε θετικό. Αυτή τη στιγμή έχω ήπια συμπτώματα και είμαι σε επικοινωνία με τον γιατρό μου ώστε να ακολουθήσω τις σχετικές ιατρικές συστάσεις και οδηγίες. Προφανώς θα συνεχίσω τις δραστηριότητές μου από "απόσταση" και διαδικτυακά. Καλή δύναμη και
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΤρίκαλα: Θετικός στον κορωνοϊό ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου – Το χιουμοριστικό μήνυμα
Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω facebook. Ο Δημήτρης Παπαστεργίου είναι πλήρως εμβολιασμένος και αντιμετώπισε το νέο με χιούρ και αισιοδοξία όπως φαίνεται στην ανάρτησή του. «Καλώς το παιδί! Και επίσημα θετικός στον covid από σήμερα (με pcr), αρχίζω να σκέφτομαι πώς θα […]
Διαβάστε το στο dete.grΘετικός στον κορωνοϊό ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Αν και πλήρως εμβολιασμένος, με το εμβόλιο της Astra Zeneca, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου βρέθηκε...
The post Θετικός στον κορωνοϊό ο Δημήτρης Παπαστεργίου appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.grΘετικός στον κορονοϊό ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου
Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσω Facebook. Ο κ. Παπαστεργίου σχολιάζοντας με χιούμορ δηλώνει ότι εμπιστεύεται και τον Astra και τον… Ζeneca. Η ανάρτηση που έκανε ο Δημήτρης Παπαστεργίου “Καλώς το παιδί! Και επίσημα θετικός στον covid από σήμερα (με pcr), αρχίζω να […]
Διαβάστε το στο otavoice.gr