Χριστίνα Βραχάλη: «Έφυγε από τη ζωή, τη στιγμή που εγώ χόρευα, πώς θα τα καταφέρω χωρίς εσένα;»
19:06 - 29/11/2021
Με μία συγκινητική ανάρτηση, η Χριστίνα Βραχάλη αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της σκύλο, τη συντροφιά της τα
To άρθρο Χριστίνα Βραχάλη: «Έφυγε από τη ζωή, τη στιγμή που εγώ χόρευα, πώς θα τα καταφέρω χωρίς εσένα;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Βραχάλη: «Τσίλι μου πως θα τα καταφέρω χωρίς εσένα;»
Η Χριστίνα Βραχάλη έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του σκύλου της, Τσίλι, ο οποίος και έφυγε από τη ζωή μετά από 11 χρόνια στο πλευρό της. Η γνωστή αθλητικογράφος ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία στο instagram και έγραψε για τα συναισθήματά της, μετά την ξαφνική απώλεια, η οποία και ήρθε ενώ η ίδια ... Περισσότερα
To άρθρο Χριστίνα Βραχάλη: «Τσίλι μου πως θα τα καταφέρω χωρίς εσένα;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΧριστίνα Βραχάλη: Έφυγε από τη ζωή τη στιγμή που χόρευα, πώς θα τα καταφέρω δίχως εσένα;
Η γνωστή αθλητικογράφος Χριστίνα Βραχάλη προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου και αποκάλυψε πως έχασε ξαφνικά το αγαπημένο της σκυλάκι. Χριστίνα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χριστίνα Βραχάλη: Έφυγε από τη ζωή τη στιγμή που χόρευα, πώς θα τα καταφέρω δίχως εσένα;
Διαβάστε το στο spoilersΧριστίνα Βραχάλη: «Τσίλι μου πως θα τα καταφέρω χωρίς εσένα;»
Η Χριστίνα Βραχάλη έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του σκύλου της, Τσίλι, ο οποίος και έφυγε από τη ζωή μετά από 11 χρόνια στο πλευρό της. Η γνωστή αθλητικογράφος ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία στο instagram και έγραψε για τα συναισθήματά της, μετά την ξαφνική απώλεια, η οποία και ήρθε ενώ η ίδια συμμετείχε στο […]
Διαβάστε το στο dete.gr