#Χριστίνα Βραχάλη

Ο Σταύρος Σβήγκος στο ΟΠΑΠ Game Time: «Ματίας Αλμέιδα πάρε με στην ΑΕΚ»

filathlos.gr
Ο Σταύρος Σβήγκος στο ΟΠΑΠ Game Time: «Ματίας Αλμέιδα πάρε με στην ΑΕΚ» 12/04/2024 O δημοφιλής ηθοποιός παίζει μπάλα με τη Χριστίνα Βραχάλη, μιλάει για τον «Έρωτα Φυγά» και τραγουδάει ρεμπέτικα Εκτός από την υποκριτική, ο Σταύρος Σβήγκος έχει ταλέντο και στις ντρίμπλες. Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε στο ΟΠΑΠ Game Time, πήρε τον ρόλο ποδοσφαιριστή και μετέτρεψε το στούντιο σε γήπεδο. Στην ποδοσφαιρική παράσταση συμμετείχε και η Χριστίνα Βραχάλη, που δεν δίστασε να βγάλει τα παπούτσια της για να αναμετρηθεί μαζί του. Μάλιστα, κάνοντας περίτεχνα κόλπα με την μπάλα, ο Σταύρος Σβήγκος έστειλε μήνυμα στον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, να τον πάρει στην ομά
10:46 12/04/2024

Ποια παρουσιάστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Έγινε πρόσφατα μαμά

instyle.gr
Το κοριτσάκι της φωτογραφίας μεγάλωσε και σήμερα είναι γνωστή παρουσιάστρια. Για την ακρίβεια είναι αθλητικογράφος και πρόσφατα έγινε για πρώτη φορά μαμά. Τα χαρακτηριστικά πράσινα μάτια της ίσως να βοηθήσουν να την να την αναγνωρίσετε. Πηγαίνει κάπου το μυαλό σας; Όπως πιθανόν σωστά μαντέψατε, πρόκειται για την εντυπωσιακή Χριστίνα Βραχάλη. Την συγκεκριμένη φωτογραφία από την […] The post Ποια παρουσιάστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Έγινε πρόσφατα μαμά appeared first on InStyle.
13:46 17/02/2024

Χριστίνα Βραχάλη: Επέστρεψε στη δουλειά 1,5 μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της – Οι ολόσωμες φωτογραφίες

tlife.gr
Στη δουλειά της επέστρεψε σήμερα 1 Φεβρουαρίου η Χριστίνα Βραχάλη, 1,5 μόλις μήνα μετά τη γέννηση To άρθρο Χριστίνα Βραχάλη: Επέστρεψε στη δουλειά 1,5 μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της – Οι ολόσωμες φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:10 01/02/2024

Η 1η βόλτα της Χριστίνας Βραχάλη με την κόρη της και το σχόλιο της Κοκκίνου που «ξεχειλίζει» αγάπη

queen.gr
Η Χριστίνα Βραχάλη απολαμβάνει στο έπακρο το νέο της ρόλο. Η νέα φωτογραφία με την 1μηνών κόρη της και τα τρυφερά σχόλια.Περισσότερα...
00:10 24/01/2024

Χριστίνα Βραχάλη: Η φωτογραφία από την πρώτη βόλτα με την ενός μήνα κόρη της

tlife.gr
Την πρώτη βόλτα με την κόρη της απόλαυσε σήμερα 23/1 η Χριστίνα Βραχάλη. Η αθλητικογράφος έγινε To άρθρο Χριστίνα Βραχάλη: Η φωτογραφία από την πρώτη βόλτα με την ενός μήνα κόρη της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 23/01/2024

Σε πελάγη ευτυχίας η Χριστίνα Βραχάλη: Αυτό είναι το όνομα που έδωσε στην κόρη της

thetoc.gr
Ένα μήνα μετά την γέννηση της κόρης της, η δημοσιογράφος προχώρησε σε ονοματοδοσία.
12:09 21/01/2024

Χριστίνα Βραχάλη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της – Με έκανες να πιστέψω ξανά σε ό,τι θεωρούσα “ματαιωμένο”

instyle.gr
Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει τις τελευταίες μέρες η Χριστίνα Βραχάλη, καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Η γνωστή αθλητικογράφος έφερε στον κόσμο την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Όπως έχει αποκαλύψει η Χριστίνα Βραχάλη, θα δώσει στην κόρη της το όνομα Ειρήνη. Πριν από λίγες μέρες η ευτυχισμένη μητέρα δημοσίευσε […] The post Χριστίνα Βραχάλη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της – Με έκανες να πιστέψω ξανά σε ό,τι θεωρούσα “ματαιωμένο” appeared first on InStyle.
17:46 24/12/2023

Γέννησε η Χριστίνα Βραχάλη

govastileto.gr
Γέννησε σήμερα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου η Χριστίνα Βραχάλη. Η γνωστή αθλητικογράφος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η καλή της φίλη και ηθοποιός, Δανάη Λουκάκη. Πιο αναλυτικά, η Δανάη Λουκάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που τράβηξαν το βράδυ της Τρίτης 19/12 στο σπίτι της Χριστίνας […]
16:00 20/12/2023

Χριστίνα Βραχάλη: Η έκπληξη που δέχτηκε λίγο πριν μπει στο μαιευτήριο να γενήσει

tlife.gr
Το πρώτο της παιδί θα φέρει στον κόσμο η Χριστίνα Βραχάλη, η οποία πριν από μερικές To άρθρο Χριστίνα Βραχάλη: Η έκπληξη που δέχτηκε λίγο πριν μπει στο μαιευτήριο να γενήσει δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 30/11/2023

Υπήρχε ακόμη ένας λόγος που η Χριστίνα Βραχάλη συγκινήθηκε με την έκπληξη των φίλων της

queen.gr
Οι φίλες της Χριστίνας Βραχάλη της έκαναν έκπληξη διοργανώνοντάς της ένα baby shower σε μια μέρα που είχε ξεχωριστή σημασία για εκείνη.Περισσότερα...
21:17 29/11/2023

«Ω μαμά μία», έγραψαν στην εγκυμονούσα Χριστίνα Βραχάλη στις πόζες από το Λονδίνο

queen.gr
Στις πόζες από το Λονδίνο, η Χριστίνα Βραχάλη πόζαρε κρύβοντας επιμελώς τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.Περισσότερα...
14:09 13/10/2023

Χριστίνα Βραχάλη: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί

okmag.gr
Η Χριστίνα Βραχάλη, περιμένει το πρώτο της παιδί, όπως έχει αποκαλύψει και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η γνωστή αθλητικογράφος τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα φέρει στον κόσμο το παιδί του πρώην συντρόφου της. Αν και οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, διατηρούν άριστη επικοινωνία. Το βράδυ της Δευτέρας 18/9 η Χριστίνα Βραχάλη έκανε ένα […] The post Χριστίνα Βραχάλη: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί appeared first on OK! Magazine.
23:58 18/09/2023

Χριστίνα Βραχάλη: Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

tlife.gr
Μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Χριστίνα Βραχάλη, καθώς τον Δεκέμβριο θα αποκτήσει To άρθρο Χριστίνα Βραχάλη: Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 18/09/2023

Η Χριστίνα Βραχάλη προς το παιδί της: Από αυτό το μπ@ρδ@λ@ που λέγεται Ελλάδα, όμως πως να σε προστατέψω;»

eretikos.gr
Μια ερώτηση όμως μέσα μου όλο μεγαλώνει. Και παίρνει τεράστιες διαστάσεις. Και κοντεύει να με πνίξει. Πότε γίναμε τόσο απάνθρωποι; Πότε γίναμε τόσο σκατόψυχοι. Γίναμε ή έτσι ήμασταν πάντα;Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
15:58 05/09/2023

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Προέκυψε η εγκυμοσύνη μου, δεν ήταν σκοπός της ζωής μου»

zappit.gr
Τα όσα έγραψε η Χριστίνα Βραχάλη στο blog της για την εγκυμοσύνη της και τις σκέψεις που έχει σχολίασαν μέσα […] The post Φελίσια Τσαλαπάτη: «Προέκυψε η εγκυμοσύνη μου, δεν ήταν σκοπός της ζωής μου» appeared first on Zappit.
12:00 04/09/2023

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Δε ξέρω αν θα γινόμουν μαμά από επιλογή, η εγκυμοσύνη μου προέκυψε»

tlife.gr
Με αφορμή τα όσα έγραψε η Χριστίνα Βραχάλη πριν λίγες ημέρες στο μπλόγκ της για την To άρθρο Φελίσια Τσαλαπάτη: «Δε ξέρω αν θα γινόμουν μαμά από επιλογή, η εγκυμοσύνη μου προέκυψε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 04/09/2023

Χριστίνα Βραχάλη: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της – “Βλέπω παντού σκοτάδι, αλλά κάθε φορά που γεννιέται ένα παιδί ξαναγεννιέται όλος ο κόσμος”

instyle.gr
Η Χριστίνα Βραχάλη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά, όπως αποκάλυψε η Realnews. Η γνωστή αθλητικογράφος επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από το blog της στο Sportal.gr και περιέγραψε τις ανησυχίες, τις σκέψεις και τα συναισθήματά της. Επίσης επιβεβαίωσε ότι περιμένει κοριτσάκι, όπως ανέφερε και το σχετικό […] The post Χριστίνα Βραχάλη: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της – “Βλέπω παντού σκοτάδι, αλλά κάθε φορά που γεννιέται ένα παιδί ξαναγεννιέται όλος ο κόσμος” appeared first on InStyle.
12:46 03/09/2023

Χριστίνα Βραχάλη: «Κάποιους μήνες μετά η ζωή αποφάσισε και περιμένω το πρώτο μου παιδί – Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα»

thecaller.gr
Το πρώτο της παιδάκι περιμένει η Χριστίνα Βραχάλη και λίγο καιρό πριν το φέρει στον κόσμο, μετέφερε στο Sportal.gr τις σκέψεις της και τις ανησυχίες της.Το πρώτο της παιδάκι περιμένει η Χριστίνα Βραχάλη και λίγο καιρό πριν το φέρει στον κόσμο, μετέφερε στο Sportal.gr τις σκέψεις της και τις ανησυχίες της.«Το Φεβρουάριο του 2023, μετά τη δολοφονική ενέργεια στα Τέμπη που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο νέων παιδιών, ήμουν ίσως στην χειρότερη ψυχολογική κατάσταση που έχω υπάρξει τα τελευταία χρόνια. […]
10:00 03/09/2023

Έγκυος μετά τον χωρισμό η Χριστίνα Βραχάλη- Το φύλο του μωρού της

thebest.gr
Μπορεί κανείς να μην το είχε καταλάβει μέχρι στιγμής, όμως η αθλητικογράφος του Open Χριστίνα Βραχάλη διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, σύμφωνα με δημοσίευμα.
01:00 29/08/2023

Χριστίνα Βραχάλη: Έγκυος η γνωστή δημοσιογράφος

thecaller.gr
Έγκυος είναι η γνωστή δημοσιογράφος Χριστίνα Βραχάλη σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη Real Life (το οποίο επιβεβαιώνεται και από το ρεπορτάζ του TLIFE). Η Χριστίνα Βραχάλη υποδέχτηκε τη χαρμόσυνη είδηση με πολλή χαρά και συγκίνηση και δηλώνει έτοιμη για το σπουδαίο δώρο ζωής. Έγκυος είναι η γνωστή δημοσιογράφος Χριστίνα Βραχάλη σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη Real Life (το οποίο επιβεβαιώνεται και από το ρεπορτάζ του TLIFE). Η Χριστίνα Βραχάλη υποδέχτηκε τη χαρμόσυνη είδηση με πολλή χαρά και συγκίνηση και δηλώνει έτοιμη για το σπουδαίο δώρο ζωής. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Χριστίνα Βραχάλη πήρε μία […]
16:00 28/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load