Κρατερός Κατσούλης: «Αγχώθηκα που τα παιδιά μου κόλλησαν κορονοϊό»

08:20 - 30/11/2021

Σε παρουσίαση βιβλίου για τον εργασιακό εκφοβισμό βρέθηκε χθες βράδυ ο Κρατερός Κατσούλης, όπου και τον To άρθρο Κρατερός Κατσούλης: «Αγχώθηκα που τα παιδιά μου κόλλησαν κορονοϊό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρατερός Κατσούλης: Αγχώθηκα που τα παιδιά μου κόλλησαν κοροναϊό (Βίντεο)

Πριν μερικές ημέρες βρέθηκε θετική η πρώην σύζυγός του Κατερίνα Καραβάτου, η οποία είχε αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα» ότι κόλλησαν και τα παιδιά της, Αέλια και Αρίωνας.

Διαβάστε το στο

Κατσούλης για τα παιδιά του που κόλλησαν κορονοϊό: Είναι δυνατόν να μην αγχωθώ;

Κορονοϊό κόλλησαν τα παιδιά του Κρατερού Κατσούλη -και η πρώην σύζυγός του Κατερίνα Καραβάτου- και ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το θέμα μετά την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μαρκέτη «Εργασιακός εκφοβισμός, νίκησέ τον». Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day δεν έκρυψε πως αγχώθηκε αρκετά. «Είναι δυνατόν να μην αγχωθώ; Εδώ αγχωνόμαστε ο ένας για τον άλλον, δεν θα αγχωθούμε για την οικογένειά μας; Όλα καλά» αρκέστηκε να σχολιάσει. H Κατερίνα Καραβάτου που νόσησε και αυτή με COVID-19 επέστρεψε στην εκπομπή της «Τι λες τώρα» το περασμένο Σαββατοκύριακο, μετά από μία εβδομάδα απουσίας «Επειδή έχουν πέσει πολλά μαζεμένα, μήπως να τη δω εγώ αλλιώς; Μήπως εκπέμπω τα λάθος μηνύματα; Μήπως πρέπει να κά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της