«Ανεβάζω σέξι φωτογραφίες μου στο Onlyfans όταν το μωρό κοιμάται – Είμαι μια κανονική μαμά»

15:18 - 30/11/2021

Η 31χρονη Emily Mai, από την Αυστραλία, είναι μία νέα μαμά η οποία βγάζει 250.000 δολάρια ετησίως στον ιστότοπο συνδρομής OnlyFans όπου δημοσιεύει περιεχόμενο μόνο για ενήλικες. Και δηλώνει ότι «δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη». Η μητέρα όπως αποκαλύπτει θα ξεκινήσει τη μέρα της ταΐζοντας το μωρό της και θα φροντίσει να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του πριν μεταμορφωθεί σε πειρασμό. Η Emily, πρώην στρίπερ, λέει ότι έχει λάβει αρνητικά σχόλια από άλλες μαμάδες για την καριέρα της, αλλά δεν την ενδιαφέρει. Η μαμά, η οποία έχει 70.000 followers στο Instagram, είπε: «Ξυπνάω, δίνω στον γιο μου πρωινό και πίνω τον πρωινό καφέ. Εν αυτός θα παίζει ενώ ελέγχω τους OnlyFans μου». Και συνέχισε:

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Emily Mai: «Ανεβάζω σέξι φωτογραφίες μου στο Onlyfans όταν το μωρό κοιμάται» (φώτο)

Η 31χρονη Emily Mai, από την Αυστραλία, αποτελεί μία νέα μαμά η οποία δημοσιεύει περιεχόμενο μόνο για ενήλικες στον ιστότοπο συνδρομής OnlyFans, και βγάζει 250.000 δολάρια ετησίως . Η μητέρα όπως αποκαλύπτει θα ξεκινήσει τη μέρα της ταΐζοντας το μωρό της και θα φροντίσει να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του πριν μεταμορφωθεί σε πειρασμό.             Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.                       Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Mai (@itsemilymai)   Η Emily, πρώην στρίπερ, λέει ότι έχει λάβει αρνητικά σχόλια από άλλες μαμάδες για την καριέρα της, αλλά δεν την ενδιαφέρει. Η μαμά, η οποία έχει 70.000 followers στο Instagram, είπε: «Ξυπνάω, δίνω στον γιο

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας