Βίκυ Κάβουρα: Αποχώρησε από την παράσταση του Παντελή Καναράκη με αιχμές
08:50 - 01/12/2021
Μια σημαντική καταγγελία έκανε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών η Βίκυ Κάβουρα, η οποία μίλησε για οικονομικό εκβιασμό. Η γνωστή […]
The post Βίκυ Κάβουρα: Αποχώρησε από την παράσταση του Παντελή Καναράκη με αιχμές appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Βίκυ Κάβουρα αποχώρησε από την παράσταση του Παντελή Καναράκη και καταγγέλει οικονομικό εκβιασμό
«Μωρό μου, τόσο μπορώ και άμα θες», αναφέρει ότι της είπε ο γνωστός ηθοποιός
Διαβάστε το στο Η Βίκυ Κάβουρα έφυγε αναγκαστικά από την παράσταση του Παντελή Καναράκη: Περίμενα μια διαφορετική αντιμετώπιση (Βίντεο)
«Είχαμε προ συμφωνημένο το ποσό και θα μου έδιναν το 1/4 - Μωρό μου τόσα μπορώ και άμα θες», δήλωσε η Βίκυ Κάβουρα για την παράσταση, που έφυγε αναγκαστικά.
Διαβάστε το στο Βίκυ Κάβουρα για την αποχώρηση από την παράσταση του Παντελή Καναράκη: «Δε θα αφήσω άλλο αυτή τη ξεφτίλα»
Στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» μίλησε η Βίκυ Κάβουρα, η οποία αναφέρθηκε στην απόφασή της να αποχωρήσει από την παράσταση του Παντελή...
Διαβάστε το στο govastileto.grΒίκυ Κάβουρα: Το παρασκήνιο της αποχώρησης από την παράσταση του Καναράκη – «Δε θα αφήσω άλλο αυτή τη ξεφτίλα»
Για την απόφασή της να αποχωρήσει από την παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστούσε μαζί με τον
To άρθρο Βίκυ Κάβουρα: Το παρασκήνιο της αποχώρησης από την παράσταση του Καναράκη – «Δε θα αφήσω άλλο αυτή τη ξεφτίλα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΒίκυ Κάβουρα: Αποχώρησε από την παράσταση του Παντελή Καναράκη – Τι δήλωσε
Η Βίκυ Κάβουρα αποχώρησε από την παράσταση του Παντελή Καναράκη και μίλησε για μη τήρηση της οικονομικής τους συμφωνίας.
Διαβάστε το στο neolaia.grΒίκυ Κάβουρα: Αποχώρησε από την παράσταση του Παντελή Καναράκη
Βίκυ Κάβουρα: Καταγγέλλει οικονομικό εκβιασμό.
Διαβάστε το στο pagenews.grΒίκυ Κάβουρα: Αποχώρησε από την παράσταση του Παντελή Καναράκη - Καταγγέλλει οικονομικό εκβιασμό
«Περίμενα μια διαφορετική αντιμετώπιση από τον ίδιο»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr