Με κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας

11:00 - 01/12/2021

Ο Γιώργιος Τράγκας νόσησε με κορονοϊό. Ο γνωστός δημοσιογράφος, όπως ενημέρωσε ο ίδιος, είναι σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό του Μαρία Καρρά, και λόγω του είναι διαβητικός θέλει να του παρασχεθούν μονοκλωνικά αντισώματα. Ο δημοσιογράφος, σημειώνει, ότι θα επιστρέψει στο ραδιόφωνο μαζί με την σύζυγό του, μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Με κορονοϊο ο Γιώργος Τράγκας: Τα νέα για την υγεία του

Ο Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε ότι νόσησε με κορονοϊόΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Επιθυμεί να του παρασχεθούν μονοκλωνικά αντισώματα.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Θέλει να του παρασχεθούν μονοκλωνικά αντισώματα καθώς είναι διαβητικός

Διαβάστε το στο news.gr

Σε καραντίνα νοσώντας από κορονοϊό βρίσκεται ο Γιώργος Τράγκας.Θετικός στον κορονοϊό είναι ο δημοσιογράφος Γιώγος Τράγκας. Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook. Η ανάρτησή του:  «Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: «Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι». Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας