Πρωτοφανής ένταση Σκορδά – Λιάγκα: «Έχεις υπάρξει με γυναίκες που τους έλεγες τι θα κάνουν;»

12:00 - 01/12/2021

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά σε ένα πρωτόγνωρο πινγκ πονγκ ατάκας στο Πρωινό της Τετάρτης. Με αφορμή τα […] The post Πρωτοφανής ένταση Σκορδά – Λιάγκα: «Έχεις υπάρξει με γυναίκες που τους έλεγες τι θα κάνουν;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πανικός στον αέρα ανάμεσα σε Σκορδά και Λιάγκα: Έχεις υπάρξει με γυναίκες που τους έλεγες τι θα κάνουν;

Δείτε όσα συνέβησαν...

Διαβάστε το στο

Πανικός στον αέρα ανάμεσα σε Σκορδά και Λιάγκα – «Έχεις υπάρξει με γυναίκες που τους έλεγες τι θα κάνουν;»

Δείτε όσα συνέβησαν...

Διαβάστε το στο

Ένταση και μπηχτές Σκορδά – Λιάγκα: «Έχεις υπάρξει με γυναίκες που τους έλεγες τι θα κάνουν;»

«Δε θέλω να γίνουμε ριάλιτι»

Διαβάστε το στο news.gr

Σκορδά – Λιάγκας: «Έχεις υπάρξει με γυναίκες που τους έλεγες τι θα κάνουν;»

“Έχω απάντηση σε αυτό που μου είπες αλλά δεν θέλω να γίνουμε ριάλιτι”, απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας στην Φαίη Σκορδά. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά σε ένα πρωτόγνωρο πινγκ πονγκ ατάκας στο Πρωινό της Τετάρτης. Με αφορμή τα ονόματα κάποιων ποδοσφαιριστών που έχουν προσεγγίσει για να μπουν στο Survivor, αρχικά έγινε μεταξύ των […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ένταση Σκορδά - Λιάγκα: "Έχεις υπάρξει με γυναίκες που τους έλεγες τι θα κάνουν;" (video)

"Έχω απάντηση σε αυτό που μου είπες αλλά δεν θέλω να γίνουμε ριάλιτι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο