Πρωτοφανής ένταση Σκορδά – Λιάγκα: «Έχεις υπάρξει με γυναίκες που τους έλεγες τι θα κάνουν;»
12:00 - 01/12/2021
Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά σε ένα πρωτόγνωρο πινγκ πονγκ ατάκας στο Πρωινό της Τετάρτης. Με αφορμή τα […]
The post Πρωτοφανής ένταση Σκορδά – Λιάγκα: «Έχεις υπάρξει με γυναίκες που τους έλεγες τι θα κάνουν;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πανικός στον αέρα ανάμεσα σε Σκορδά και Λιάγκα: Έχεις υπάρξει με γυναίκες που τους έλεγες τι θα κάνουν;
Δείτε όσα συνέβησαν...
Διαβάστε το στο Πανικός στον αέρα ανάμεσα σε Σκορδά και Λιάγκα – «Έχεις υπάρξει με γυναίκες που τους έλεγες τι θα κάνουν;»
Δείτε όσα συνέβησαν...
Διαβάστε το στο Ένταση και μπηχτές Σκορδά – Λιάγκα: «Έχεις υπάρξει με γυναίκες που τους έλεγες τι θα κάνουν;»
«Δε θέλω να γίνουμε ριάλιτι»
Διαβάστε το στο news.grΣκορδά – Λιάγκας: «Έχεις υπάρξει με γυναίκες που τους έλεγες τι θα κάνουν;»
“Έχω απάντηση σε αυτό που μου είπες αλλά δεν θέλω να γίνουμε ριάλιτι”, απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας στην Φαίη Σκορδά. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά σε ένα πρωτόγνωρο πινγκ πονγκ ατάκας στο Πρωινό της Τετάρτης. Με αφορμή τα ονόματα κάποιων ποδοσφαιριστών που έχουν προσεγγίσει για να μπουν στο Survivor, αρχικά έγινε μεταξύ των […]
Διαβάστε το στο irafina.grΈνταση Σκορδά - Λιάγκα: "Έχεις υπάρξει με γυναίκες που τους έλεγες τι θα κάνουν;" (video)
"Έχω απάντηση σε αυτό που μου είπες αλλά δεν θέλω να γίνουμε ριάλιτι"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr