Άντζελα Ευριπίδη: «Δεν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν αγαπώ τα φάρμακα»
13:00 - 01/12/2021
Η Άντζελα Ευριπίδη σε μια συνέντευξη εφ ‘ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη μίλησε […]
The post Άντζελα Ευριπίδη: «Δεν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν αγαπώ τα φάρμακα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άντζελα Ευριπίδη για τον κορωνοϊό: «Δεν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν αγαπώ τα φάρμακα»
H Άντζελα Ευρυπίδη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε μεταξύ άλλων για την χρυσή εποχή του μοντελινγκ στην Ελλάδα, τη σχέση της αλλά...
Διαβάστε το στο govastileto.grΆντζελα Ευριπίδη: «Δεν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν αγαπώ τα φάρμακα»
«Νομίζω πως μόνο απόρριψη βιώνουμε τα μοντέλα. Όταν είσαι 15 χρονών σε απορρίπτουν γιατί δεν έχεις το κατάλληλο μαλλί η το κατάλληλο βάρος. Στην ουσία η αποδοχή είναι λιγότερη από την απόρριψη. Πολλές φορές με την Νόνη Δούνια και την Ρέα Τουτουντζή μπαίνουμε στο τρυπάκι να δούμε ποιος μας κοιτάει και σκεφτόμαστε τι να λέει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΆντζελα Ευριπίδη: «Δεν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν αγαπώ τα φάρμακα»
Η Άντζελα Ευριπίδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη και μίλησε για
To άρθρο Άντζελα Ευριπίδη: «Δεν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν αγαπώ τα φάρμακα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗ Άντζελα Ευριπίδη αποκάλυψε πως δεν έχει εμβολιαστεί γιατί "δεν αγαπά τα φάρμακα"
Το μοντέλο μίλησε για τον διαχωρισμό και το μίσος που έχει γεννηθεί στην κοινωνία μας εξαιτίας της ιδιαίτερης συνθήκης του κορονοϊού.
Διαβάστε το στο thetoc.grΜοντέλο Άντζελα Ευριπίδη: «Δεν έχω εμβoλιαστεί γιατί δεν αγαπώ τα φάρμακα»
Μοντέλο Άντζελα Ευριπίδη: «Δεν έχω εμβoλιαστεί γιατί δεν αγαπώ τα φάρμακα» Η Άντζελα Ευριπίδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη και μίλησε για όλα! Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού και πως η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να μη θέλει να παίζει μόνο […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr