Γιώργος Παπανδρέου: Το σποτ για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ

17:14 - 01/12/2021

Με σύνθημα «Συμμετέχουμε: Η δική σου ψήφος θα κάνει την διαφορά» ο Γιώργος Παπανδρέου δημοσίευσε το προεκλογικό του σποτ για την επερχόμενη αναμέτρηση στο ΚΙΝΑΛ.Οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ θα διεξαχθούν σε λίγες μέρες και ο Γιώργος Παπανδρέου δημοσίευσε το προεκλογικό του σποτ. Ο πρώην πρωθυπουργός με κεντρικό σύνθημα «Συμμετέχουμε: Η δική σου ψήφος θα κάνει την διαφορά», αναφέρει τα εξής: «Εδώ δίπλα μου, ο Περικλής μίλησε για τη δύναμη της Δημοκρατίας. Θέλω να ακουστεί η φωνή σου. Την Κυριακή αυτή, 5 Δεκεμβρίου, η δική σου ψήφος θα κάνει τη διαφορά. Ψηφίζουμε όλοι. Στην Ελλάδα και όπου υπάρχει ελληνισμός. Μπορείς να ψηφίσεις σε όποια κάλπη επιλέξεις. Φέρε τους δικούς σου, τις φίλες και τους φίλους σου

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπανδρέου: Το σποτ για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ – «Φέρε τις φίλες και τους φίλους σου»

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, δημοσίευσε στα social media το δικό του σποτ για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ με το σύνθημα «πάμε μπροστά». «Την Κυριακή αυτή στις 5 Δεκεμβρίου η δική σου ψήφος θα κάνει τη διαφορά. Να κάνουμε αυτές τις εκλογές Γιορτή Δημοκρατίας. Για το ΠΑΣΟΚ για το Κίνημα Αλλαγής. Για την Ελλάδα. Πάμε μπροστά!», αναφέρει στην ανάρτηση ο Γιώργος Παπανδρέου. Στο σποτ ο Γ. Παπανδρέου λέει: «Εδώ δίπλα μου ο Περικλής μίλησε για τη δύναμη της Δημοκρατίας. Θέλω να ακουστεί η φωνή σου. Την Κυριακή αυτή στις 5 Δεκεμβρίου η δική σου ψήφος θα κάνει τη διαφορά. Ψηφίζουμε όλοι, στην Ελλάδα και όπου υπάρχει ελληνισμός. Μπορείς να ψηφίσεις σε όποια κάλπη επιλέξεις. Φέρε τους δικούς σ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Το σποτ Παπανδρέου για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ – “Να ακουστεί η φωνή σου”

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, δημοσίευσε στα social media το δικό του σποτ για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ με το σύνθημα «πάμε μπροστά». «Την Κυριακή αυτή στις 5 Δεκεμβρίου η δική σου ψήφος θα κάνει τη διαφορά. Να κάνουμε αυτές τις εκλογές Γιορτή Δημοκρατίας. Για το ΠΑΣΟΚ για το Κίνημα Αλλαγής. Για την Ελλάδα. Πάμε […]

Διαβάστε το στο dete.gr

7 κάλπες στην Καρδίτσα για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Σε 840 κάλπες σε Ελλάδα και εξωτερικό θα κληθούν τα μέλη και οι φίλοι του ΚΙΝΑΛ στις 5 και στις 12 Δεκεμβρίου (εάν χρειαστεί β΄γύρος) για να εκλέξουν τον νέο αρχηγό του κόμματος.  Όπως αναφέρει η ΕΔΕΚΑΠ του Κινήματος Αλλαγής πρόκειται  για 818 εκλογικά κέντρα σ΄όλη την Ελλάδα, σε καποδιστριακούς δήμους και τους υπόλοιπους δήμους της ...

Διαβάστε το στο karditsanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά