Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά στον Κώστα Τσουρό με εξώδικο – «Δεν χρωστάω συγγνώμη, ας πάμε στα δικαστήρια»
07:06 - 02/12/2021
Η κόντρα ανάμεσα στον Κώστα Τσουρό και τη Μαίρη Συνατσάκη φαίνεται πως δεν έχει τέλος. Ένα
To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά στον Κώστα Τσουρό με εξώδικο – «Δεν χρωστάω συγγνώμη, ας πάμε στα δικαστήρια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά με εξώδικο στον Κώστα Τσουρό - «Δεν χρωστάω συγγνώμη σε κανέναν»
Η YouTuber εξήγησε όλο το παρασκήνιο της «κόντρας» με τον Κώστα Τσουρό μέσα από μερικά insta stories
Διαβάστε το στο H Μαίρη Συνατσάκη απάντησε με εξώδικο στον Κώστα Τσουρό: «Ας πάμε στα δικαστήρια»
Με εξώδικό απάντησε η Μαίρη Συνατσάκη στο εξώδικό του Κώστα Τσουρού, η Μαίρη Συνατσάκη, η μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram....
Διαβάστε το στο ZouglaΜαίρη Συνατσάκη: Απαντά στον Κώστα Τσουρό και το εξώδικο
Η κόντρα ανάμεσα στον Κώστα Τσουρό και τη Μαίρη Συνατσάκη φαίνεται πως δεν έχει τέλος.
Διαβάστε το στο thebest.grΜαίρη Συνατσάκη σε Κώστα Τσουρό: «Δεν χρωστάω συγγνώμη σε κανέναν, ας πάμε στα δικαστήρια»
«Ο Κώστας Τσουρός μου έστειλε ένα εξώδικο στο οποίο μου έδινε 48 ώρες να βγω και να ζητήσω συγγνώμη και να αποκαταστήσω την αλήθεια που διαστρέβλωσα, παρουσιάζοντας κομμένα υποτίθεται σημεία της εκπομπής στα οποία εσκεμμένα απέκρυπτα το γεγονός ότι και εκείνος με την πράξη της παραβιαστικής κινηματογράφησης της κοπέλας», είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη. Και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυνατσάκη: Απαντά και εκείνη με εξώδικο στον Τσουρό – «Δε χρωστάω συγγνώμη σε κανέναν» (Video)
«Ο Κώστας Τσουρός μου έστειλε ένα εξώδικο στο οποίο μου έδινε 48 ώρες να βγω και να ζητήσω συγγνώμη»
Διαβάστε το στο topontiki.grΗ Συνατσάκη απαντά με εξώδικο στον Τσουρό: "Δεν χρωστάω συγγνώμη - Πάμε στα δικαστήρια"
"Ο Κώστας Τσουρός μου έστειλε ένα εξώδικο 6 σελίδων στο οποίο μου έδινε 48 ώρες να βγω και να ζητήσω συγγνώμη και να αποκαταστήσω την αλήθεια που διαστρέβλωσα"
Διαβάστε το στο thetoc.grΜαίρη Συνατσάκη Vs Κώστα Τσουρού: Απαντά με εξώδικο η παρουσιάστρια – «Δεν χρωστάω συγγνώμη σε κανέναν»
Ένα περιστατικό που έγινε πριν από λίγο καιρό με πρωταγωνίστρια τη Μαίρη Συνατσάκη στάθηκε αφορμή για την «κόντρα» της με τον Κώστα Τσουρό. Η παρουσιάστρια είδε έναν άγνωστο να τραβά video μια κοπέλα χωρίς εκείνη να το γνωρίζει και αποφάσισε να επέμβει. αυτή η κίνησή της φάνηκε να μην βρίσκει σύμφωνο τον δημοσιογράφο που αναρωτήθηκε […]
The post Μαίρη Συνατσάκη Vs Κώστα Τσουρού: Απαντά με εξώδικο η παρουσιάστρια – «Δεν χρωστάω συγγνώμη σε κανέναν» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr