Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τέλος στην περιπέτειά του με τον κορονοϊό – Οι φόβοι για τον γιο του
08:20 - 02/12/2021
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, με συνέπεια να μείνει μερικές μέρες μακριά από τις
To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τέλος στην περιπέτειά του με τον κορονοϊό – Οι φόβοι για τον γιο του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Αρναούτογλου για την περιπέτειά του με τον κοροναϊό: Βίωσα τον φόβο ότι αν συμβεί κάτι, δεν θα προλάβω να πω στον γιο μου αυτά που θέλω
Διαβάστε το στο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα του "Happy Day", το πρωί της Τετάρτης, για την περιπέτεια που βίωσε πρόσφατα με τον κορωνοϊό.
Διαβάστε το στο neolaia.grΓρηγόρης Αρναούτογλου: Ξεπέρασε τον κορωνοϊό
«Βίωσα τον φόβο πως δεν θα προλάβω να πω στον γιο μου όλα όσα ήθελα»
Διαβάστε το στο ekriti.grΓρηγόρης Αρναούτογλου: Η πρώτη εμφάνιση μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό – Αποκάλυψε τι τον φόβισε περισσότερο
Τα δύσκολα πέρασαν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό. Ο παρουσιαστής διαγνώστηκε θετικός με την Covid- 19, με συνέπεια να μείνει μερικές μέρες μακριά από τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις. Ο ίδιος μιλώντας στις κάμερες αναφέρθηκε στον μεγαλύτερο φόβο του, λόγω αυτής της περιπέτειας με την υγεία […]
The post Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η πρώτη εμφάνιση μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό – Αποκάλυψε τι τον φόβισε περισσότερο appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr