Μαλακά μπισκότα με τζίντζερ
10:00 - 02/12/2021
Υλικά 2 1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ. γλ. αλεσμένο τζίντζερ 1 κ. γλ. μαγειρική σόδα 1/2 κ. γλ. τριμμένο γαρύφαλλο 3/4 κ. γλ. αλεσμένη κανέλα 1/4 κ. γλ. αλάτι 3/4 φλ. τσαγιού μαργαρίνη, μαλακωμένη 1 φλ. τσαγιού λευκή ζάχαρη 1 αβγό 1 κ. σ. νερό 1/4 φλ. τσαγιού μελάσα 2 κ. σ. λευκή ζάχαρη Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς. Κοσκινίστε το αλεύρι με το τζίντζερ, τη μαγειρική σόδα, την κανέλα, το γαρύφαλλο και το αλάτι και αφήστε στην άκρη
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr