Ο θεατρικός παραγωγός απαντά στην Βίκυ Κάβουρα: «Κανείς μας στην εταιρεία δεν μιλάει με τους όρους… μωρό μου»

11:20 - 02/12/2021

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στις κάμερες για οικονομικό εκβιασμό, αποκαλύπτοντας πως αποχώρησε από την παράσταση του Παντελή Καναράκη. «Έχω μείνει μισή, […] The post Ο θεατρικός παραγωγός απαντά στην Βίκυ Κάβουρα: «Κανείς μας στην εταιρεία δεν μιλάει με τους όρους… μωρό μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διονύσης Παναγιωτάκης για Βίκυ Κάβουρα: Κανείς μας στην εταιρεία δεν μιλάει με όρους, «μωρό μου»

Ο θεατρικός παραγωγός δίνει την απάντηση σε όσα είπε δημόσια η Βίκυ Κάβουρα! Για οικονομικό εκφοβισμό έκανε λόγο η Βίκυ Κάβουρα σχετικά με την αποχώρηση από παράσταση στην οποία και επρόκειτο να συμμετέχει. Λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, προβλήθηκε η απάντηση του θεατρικού παραγωγού Διονύση Παναγιωτάκη. «Δεν απαντώ ... Περισσότερα To άρθρο Διονύσης Παναγιωτάκης για Βίκυ Κάβουρα: Κανείς μας στην εταιρεία δεν μιλάει με όρους, «μωρό μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

O Διονύσης Παναγιωτάκης απαντά στη Βίκυ Κάβουρα: «Κανείς μας στην εταιρεία δεν μιλάει με τους όρους “μωρό μου”»

Την Τρίτη η Βίκυ Κάβουρα αποκάλυψε on camera ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση του Παντελή Καναράκη...

Διαβάστε το στο Zougla

Βίκυ Κάβουρα: «Κανείς στην εταιρεία δεν μιλάει με τους όρους… μωρό μου» – Τι απαντά ο θεατρικός παραγωγός

«Δεν απαντώ σε αοριστίες. Έχω μιλήσει με τον κύριο Καναράκη για να αναλάβουμε την παραγωγή του έργου του αλλά ακόμη επεξεργαζόμαστε την πρότασή του. Εγώ δεν έχω μιλήσει με την κυρία Κάβουρα και κανείς μας στην εταιρεία δεν μιλάει με τους όρους “μωρό μου” που ανέφερε» ανέφερε ο θεατρικός παραγωγός, Διονύσης Παναγιωτάκης σε δήλωσή του που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». Η καταγγελία της Βίκυς Κάβουρα για οικονομικό εκβιασμό Οικονομικό εκβιασμό καταγγέλλει ότι δέχθηκε η Βίκυ Κάβουρα, η οποία μάλιστα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την παράσταση του Παντελή Καναράκη, για την οποία έκανε πρόβες εδώ και δύο μήνες. Όπως λέει, πραγματικά συγκλονισμένη η ηθοποιός,

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

O Διονύσης Παναγιωτάκης απαντά στη Βίκυ Κάβουρα: «Κανείς μας στην εταιρεία δεν μιλάει με τους όρους “μωρό μου”»

Την Τρίτη η Βίκυ Κάβουρα αποκάλυψε on camera ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση του Παντελή Καναράκη, μετά την μεγάλη μείωση μισθού που ξαφνικά...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Βίκυ Κάβουρα: «Κανείς στην εταιρεία δεν μιλάει με τους όρους… μωρό μου» – Τι απαντά ο θεατρικός παραγωγός ;

«Δεν απαντώ σε αοριστίες» λέει ο Διονύσης Παναγιωτάκης «Δεν απαντώ σε αοριστίες. Έχω μιλήσει με τον κύριο Καναράκη για να αναλάβουμε την παραγωγή του έργου του αλλά ακόμη επεξεργαζόμαστε την…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο