Σταμάτης Κραουνάκης για πρόστιμο 100 ευρώ: Την κατάρα μου

13:28 - 02/12/2021

«Την κατάρα μου! Μη με βάλεις να πω κάτι άλλο… Την κατάρα μου» είπε με το γνωστό του ύφος ο Σταμάτης Κραουνάκης κληθείς να σχολιάσει το πρόστιμο των 100 ευρώ που επέβαλε η κυβέρνηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 ετών. Στη συνέχεια για το κίνημα των αντιεμβολιαστών, έκανε λόγο για «παραφιλολογία» και μάλιστα περιέγραψε πώς έπεισε έναν θαυμαστή του να πάει να εμβολιαστεί. Ο μουσικοσυνθέτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και για το ελληνικό #MeToo. «Κάποιοι άνθρωποι από αυτούς που ενεπλάκησαν στις ιστορίες έτυχε να είναι φίλοι μου, όπως ο Κιμούλης. Είχα συναισθηματική σχέση με κάποιους από αυτούς και συνεργασίες κάποτε. Εκείνο το βράδυ που έσκασε το περιστατ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταμάτης Κραουνάκης: «Συναντώ συχνά κλίκες ηλιθίων»

Σταμάτης Κρανουνάκης, μέρος 2ο το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη στον Alpha. Αυτή […] The post Σταμάτης Κραουνάκης: «Συναντώ συχνά κλίκες ηλιθίων» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Σταμάτης Κραουνάκης κατά Κυριάκου Μητσοτάκη: “Την κατάρα μου να έχει”

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε τόσο στο κίνημα του #MeToo, αλλά και στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60. Ο μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και τους ανθρώπους που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα. «Κάποιοι άνθρωποι από αυτούς που ενεπλάκησαν στις ιστορίες έτυχε να είναι φίλοι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!