Είμαι ανεμβολίαστος και διαβητικός με Covid-19

14:36 - 02/12/2021

Ο Γιώργος Τράγκας βρίσκεται σε καθεστώς καραντίνας μαζί με τη σύζυγό του Μαρία Καρρά, αφού από την Τρίτη που μας πέρασε διαγνώστηκαν...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συνέντευξη Γ. Τράγκα στο zougla.gr: «Είμαι ανεμβολίαστος και διαβητικός με Covid-19» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα zougla.gr έδωσε ο πρόεδρος του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Γιώργος Τράγκας, ο οποίος μίλησε για το “τανγκό” του με τον COVID-19. Τα συμπτώματα μέχρι στιγμής είναι ήπια. Ένας πυρετός που πηγαινοέρχεται. Δεν αισθάνεται κόπωση και διατηρεί τη γεύση και την οσμή του. Λαμβάνει μια κλασική θεραπεία υποστήριξης του...

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Γιώργος Τράγκας: «Είμαι ανεμβολίαστος και διαβητικός με Covid-19»

Ο Γιώργος Τράγκας βρίσκεται σε καθεστώς καραντίνας μαζί με τη σύζυγό του Μαρία Καρρά, αφού από την Τρίτη που μας πέρασε διαγνώστηκαν με Covid-19. Μιλώντας στη «Ζούγκλα» ο Γιώργος Τράγκας περιγράφει τη δική του χορογραφία, το δικό του «ταγκό», με τον κορωνοϊό, όπως λέει χαρακτηριστικά. Τα συμπτώματα μέχρι στιγμής είναι ήπια. Ένας πυρετός που πηγαινοέρχεται. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο