Χρήστος Δάντης: «Ο αδερφός μου υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα»
00:42 - 03/12/2021
Ο Χρήστος Δάντης φιλοξενήθηκε στο Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια και μίλησε για την απώλεια του αδερφού του, Σάββα Αξιώτη. […]
The post Χρήστος Δάντης: «Ο αδερφός μου υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρήστος Δάντης για τον Σάββα Αξιώτη: Ο αδερφός μου υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα (Βίντεο)
Ο Σάββας Αξιώτης, ήταν αδερφός του Χρήστου Δάντη και έφυγε από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι.
Διαβάστε το στο Χρήστος Δάντης: Το «Παλιό μου παλτό» με έχει «λερώσει»
Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο «Ανοιχτά» που παρουσιάζει η Αννίτα Πάνια, και μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Δάντης, καλεσμένης στην εκπομπή που παρουσιάζει η Αννίτα Πάνια, μίλησε εκτός των άλλων για την απώλεια του αδερφού του, Σάββα Αξιώτη, και έκανε ειδική μνεία στη σχέση ... Περισσότερα
To άρθρο Χρήστος Δάντης: Το «Παλιό μου παλτό» με έχει «λερώσει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Χρήστος Δάντης για Σάββα Αξιώτη: «Ο αδερφός μου υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα»
Ο Χρήστος Δάντης φιλοξενήθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 2/12, στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια,
To άρθρο Χρήστος Δάντης για Σάββα Αξιώτη: «Ο αδερφός μου υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΧρήστος Δάντης: O αδερφός μου με συμφιλίωσε με τη διαφορετικότητα
Χρήστος Δάντης: "Το ότι με συμφιλίωσε με τη διαφορετικότητα, ήταν η σημαντικότερη παρέμβαση που έκανε ο αδερφός μου στη ζωή μου".
Διαβάστε το στο neolaia.gr