Εύη Βατίδου: «Συμβιβάστηκα τα έξι χρόνια του γάμου μου, μεγαλύτερος συμβιβασμός από αυτόν δεν υπήρξε»
09:14 - 03/12/2021
Η Εύη Βατίδου βρέθηκε στα εγκαίνια γνωστού μαγαζιού στα νότια προάστια και μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία
To άρθρο Εύη Βατίδου: «Συμβιβάστηκα τα έξι χρόνια του γάμου μου, μεγαλύτερος συμβιβασμός από αυτόν δεν υπήρξε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εύη Βατίδου για τον γάμο της με τον Αλέξη Κούγια: «Μεγαλύτερος συμβιβασμός από αυτόν δεν υπήρξε»
Στα εγκαίνια γνωστού μαγαζιού στα νότια προάστια συνάντησε
Διαβάστε το στο ZouglaΕύη Βατίδου για τον γάμο της με τον Αλέξη Κούγια: « Μεγαλύτερος συμβιβασμός από αυτόν δεν υπήρξε»
Στα εγκαίνια γνωστού μαγαζιού στα νότια προάστια συνάντησε η κάμερα του Happy Day την Εύη Βατίδου. Η Εύη Βατίδου μίλησε μεταξύ άλλων για τα κιλά...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕύη Βατίδου: «Συμβιβάστηκα τα 6 χρόνια του γάμου μου…» (BINTEO)
Αρχικά, η Εύη Βατίδου μίλησε για τα κιλά της αποκαλύπτοντας ότι είναι 55 κιλά, όπως ήταν και «πριν πολλά χρόνια». «Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο. Δεν έχω καν σχέση, δεν ασχολούμαι καθόλου με το θέμα σας το λέω στα ίσια» συνέχισε η Εύη Βατίδου. Ενώ σε ερώτηση για το αν συμβιβάστηκε ποτέ η πρώην […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Εύη Βατίδου για τον γάμο της: «Μεγαλύτερος συμβιβασμός από αυτόν δεν υπήρχε»
Σε βραδινή έξοδο στα νότια προάστια συνάντησε η κάμερα του Happy Day την Εύη Βατίδου που δεν δίστασε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή. «Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο. Δεν έχω καν σχέση, δεν ασχολούμαι καθόλου με το θέμα σας το λέω στα ίσια» ανέφερε αρχικά. «Δεν σκέφτηκες ποτέ να συμβιβαστείς;« ρώτησαν οι […]
The post Η Εύη Βατίδου για τον γάμο της: «Μεγαλύτερος συμβιβασμός από αυτόν δεν υπήρχε» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr